Ana sayfa Dizi Haberleri Hande Doğandemir, Hayat Bugün dizisinin görülmeyen yüzünü herkese gösterdi!

Hande Doğandemir, Hayat Bugün dizisinin görülmeyen yüzünü herkese gösterdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hande Doğandemir, yeni sezonda Hayat Bugün isimli doktor dizisiyle izleyicilerin karşısına çıkacak. Ulaş Tuna Astepe, Hazar Ergüçlü, Tansel Öngel Mert Denizmen ve Şerif Erol dizinin başrollerinde yer alan diğer önemli isimler olarak büyük ilgi gördü.

Geçtiğimiz haftalarda okuma ve kostüm provaları yapılan Hayat Bugün isimli diziye büyük önem veriliyor. Bir dönem ABD’de büyük ilgi çeken New Amsterdam isimli doktor dizisinin dünya çapındaki ilk yerli uyarlaması olması nedeniyle de Hayat Bugün projesine büyük önem veriliyor.

Hande Doğandemir, sette her şeyin yolunda olduğunu söyledi ve projesiyle ilgili şöyle konuştu: “Çok güzel gidiyor, setim yeni başladı. Heyecanlıyız, her şey yolunda. Harika, tüm ekip çok mutluyuz. Hepimiz birbirimizi çok seviyoruz, zaten eski arkadaşlarım. Şahane bir ekip bir araya geldi o yüzden ben çok mutluyum.”

Hande Doğandemir, Hayat Bugün dizisinin görülmeyen yüzünü herkese gösterdi! 8

Oyuncu, yeni rolünde çok etkili bir oyuncu kadrosu ile bir arada olmasının yanı sıra tanıdığı isimler olması ve daha önceden de çeşitli projelerde birçok oyuncuyla bir arada yer alması nedeniyle keyif bir dönem geçiriyor.

Bu sözler ile birlikte Hayat Bugün dizi ekibinin çok iyi bir kaynaşma sağladığı ve birbirlerini tanımaları nedeniyle de sette iyi bir ortam oluşturulduğu oyuncunun bu açıklamaları ile ortaya çıktı. Dizinin şu anda görünmeyen ve pek de bilinmeyen bu detayları, izleyicilerin de dikkatini çekecektir.

Hande Doğandemir dizide Doktor Derin Nalbantoğlu isimli karakter ile yer alacak. Orijinal dizide Doktor Lauren Bloom karakterinin yerli versiyondaki karşılığı olan Derin karakteri için yoğun bir hazırlık yapan Hande Doğandemir, yeniden televizyon ekranına dönecek olmanın da heyecanını yaşıyor.

Hande Doğandemir, Hayat Bugün dizisinin görülmeyen yüzünü herkese gösterdi! 9

1985 yılında Ankara’da dünyaya gelen oyuncu geçen sezon çok farklı bir karakteri canlandırdığı Annemizi Saklarken isimli dizi projesiyle çok konuşuluştu. Bu proje düşük reytingler nedeniyle 8 bölüm sürmüş olsa da oyuncunun çok başarılı bir performans sergilediği herkesin ortak fikriydi.

Bu sezon televizyonda Hayat Bugün isimli dizide doktor karakteri ile izleyeceğimiz oyuncu, sinema çalışmalarını da sürdürüyor. Yaz döneminde Yoktan Seçmeli isimli yeni bir sinema filmi çektiğini ve Ocak ayında yayınlanacağını anlatan oyuncu, hayatında her şeyin iyi gittiğini sözlerine ekledi.