Ana sayfa Dizi Fragmanları Kasaba Doktoru dizisinde evlilik kararı çıktı!

Kasaba Doktoru dizisinde evlilik kararı çıktı!

tarafından ker_def

TRT 1’in beğeni ile izlenen dizisi ‘Kasaba Doktoru’ 23 Eylül Cuma akşamı on yedinci bölümüyle ekrana geldi. ‘Kasaba Doktoru’, on yedinci bölümüyle ABC1 20+ ve AB kategorilerinde cuma gününün en çok izlenen dizisi olurken #Yaşatmakİçin etiketiyle de sosyal medyanın konuşulanları arasında yer aldı.

‘Kasaba Doktoru’nun on yedinci bölümünde neler oldu? Ömer’in kurulda verdiği karar Yalçın’ı kurtarırken Hakan büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Mine’den gelen haberle Hakan soluğu Uluçınar’da aldı. Ömer’in fikrini değiştirmesi Erol’un dikkatinden kaçmadı.

Mine, zehirlenen Zeynep ve Reyhan’ı Uluçınar’a yetiştirmeyi başardı. Hayati tehlikesi bulunan Reyhan’ın ameliyatına Mine ve Hakan girdi. İkilinin hesaplaşmasıyla aralarında ipler kopma noktasına geldi. Reyhan’ın ölümüyle derinden sarsılan Mine, Hakan’ın boşanma evraklarını imzalaması ile büyük bir şok yaşadı.

Kasaba Doktoru dizisinde evlilik kararı çıktı! 7

Neslihan ve Yalçın, Uluçınar’ın yapısını değiştirmek için hastaneye geldi ama hastanede Hakan’ın tepkisi ile karşı karşıya kaldılar. Neslihan ve Yalçın’ın hamlesiyle Erol, Hakan’la yeni bir anlaşma yaptı. Böylelikle Hakan hastanesini ve ekibini koruma altına aldı..

Hakan’ın, Mediha’ya bu kadar hızlı organ bulunmasıyla ilgili şüpheci tavrı Ömer’in içine kurt düşürdü. Soluğu Gümüşok’ta alan Ömer gizlice sisteme girdiğinde Mediha’nın nakil listesinde öne alındığını gördü. Ömer gerçekler konusunda Leyla’ya yalan söylerken büyük bir vicdan azabı yaşadı ve gerçeği annesiyle paylaştı. Mediha’nın da kararıyla nakil ameliyatı iptal edildi.

Ömer sonunda Leyla’ya evlenme teklif etti. Leyla’nın teklifi kabul etmesiyle çift büyük bir mutluluk yaşadı.

Kasaba Doktoru 18. yeni bölümüyle 30 Eylül Cuma akşamı izleyicilerle buluşacak ve Leyla ile Ömer’in el ele görüntü vermesi de herkesi şaşırtacak. TRT1 ekranında her cuma saat 20.00’de yayınlanan dizinin yeni bölümü yine heyecanlı olacak.