Ana sayfa Sosyal Medya Oktay Kaynarca, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan sonra zor olanı başardı!

Oktay Kaynarca, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan sonra zor olanı başardı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Usta oyuncu Oktay Kaynarca yeni sezonda ATV ekranlarında, Ben Bu Cihana Sığmazam adlı dizide ‘Cezayir Türk’ olarak izleyici karşısına çıktı.

Oyuncunun hayranları Kaynarca’nın yeni sezonda Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) ile ekranlara gelmesini bekliyordu ancak fenomen dizi, kanal tarafından ani bir şekilde yayından kaldırıldı.

Oktay Kaynarca’da bu gelişmenin ardından aynı zamanda yapım ortağı da olduğu Ben Bu Cihana Sığmazam’ın çalışmalarına başladı. Durum böyle olunca EDHO izleyicisi de 20 Eylül Salı akşamı ilk bölümü yayınlanan diziyi izlemek için ekran başına koştu

Oktay Kaynarca’nın Pelin Akil ve Ebru Özkan ile başrolü paylaştığı dizi daha ilk bölümüyle çok ses getirdi. Yeni sezonun en iyi reyting başlangıçlarından birisini yapan dizi, tüm kategorilerde birincilik elde etti. Oktay Kaynarca yeni  dizisini sosyal medya paylaşımlarıyla da destekliyor.

Oktay Kaynarca, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan sonra zor olanı başardı! 7

Hikayesinde zaman atlamalarının(flash back) yaşandığı dizide oyuncu, canlandırdığı ‘Cezayir Türk” karakterinin gençliğini  instagram hesabında “Bir Zamanlar Cezayir Türk” notuyla paylaştı.

Paylaşımın altına yapılan yorumlardan izleyicinin ‘Cezayir Türk’ karakterini kısa sürede benimsediği dikkatlerden kaçmıyor. Fotoğrafın altına,  “Cezayir Türk’ü sevdik” şeklinde yüzlerce yorum yapıldı.

6 sezondur EDHO’da ‘Hızır Çakırbeyli’ olarak izleyici karşısına çıkan oyuncu, gerek yeni imajı gerekçe performansıyla izleyiciyi kısa sürede yeni rolüne adapte etmeyi başardı.