Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kerem Bürsin’den anlamlı ‘dizi oyuncusu değilim’ çıkışı

Kerem Bürsin’den anlamlı ‘dizi oyuncusu değilim’ çıkışı

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Kerem Bürsin, GAİN’de Mirgün Cabas’ın sunduğu “Orda Rahat Mısın?” isimli programa konuk oldu. Babasının oyunculuk yapmak istediğinde “Tamamen kendi ayakların üzerinde duracaksın” dediğini anlatan Bürsin, kariyerinin en başlarında şoförlükten tuvalet temizliğine, garsonluktan sosyal medyaya farklı pek çok farklı işte çalıştığını söyledi.

Yalan haberleri çok umursamadığını anlatan ünlü oyuncu, “Gerçekten sizi rahatsız eden bir şey olduğunda sosyal medyadan ilk ağızdan açıklama yapıyorsunuz” dedi.

Birleşmiş Milletler’in toplumsal cinsiyet eşitliğine yönelik “HeForShe” hareketine destek veren Bürsin, sektörde bazı şeylerin değişmesi için gerektiğinde senaristlerle, yönetmenle konuşarak onları ikna etmeye çabaladığını anlattı.

Sohbete Mirgün Cabas’ın, “Dizin bitince boşluğa düştün mü” sorusuna yanıt vererek başlayan Kerem Bürsin, son dizisi biter bitmez yeni projeler üzerinde çalışmaya başladığını söyledi.

Sen Çal Kapımı’nın ardından yeni projeler hazırlayan oyuncu, boşluğa düşmemesini ise şu sözlerle açıkladı:

“Kendimi sadece bir dizi oyuncusu olarak görseydim, o zaman muhtemelen boşluğa düşerdim.”

Amerika’dan Türkiye’ye geldikten 1,5 sene sonra ilk dizisine girdiğini ifade eden ünlü oyuncu, “Oyunculuk yapmak istiyor muyum, bunu becerebilecek miyim gibi hayatla ilgili sorularım vardı” dedi.

“O dönem Türkçem çok kötüydü” diyen Bürsin, her pazar günü 2,5 saat boyunca oyuncu Devrim Yakut’tan diksiyon dersi aldığını söyledi. Muhteşem Yüzyıl’ın ve Çağan Irmak’ın bir projesinde seçmelere katıldığını ancak seçilemediğini, sonrasında şansının Güneşi Beklerken ile döndüğünü anlattı.