Ana sayfa Dizi Haberleri Hande Doğandemir ve Engin Öztürk’ün kötü şöhreti Yüzleşme dizisini etkileyecek!

Hande Doğandemir ve Engin Öztürk’ün kötü şöhreti Yüzleşme dizisini etkileyecek!

tarafından ker_def

Diziler konusunda bazı oyuncular vardı ki, şanssızlıkları artık iyice ortaya çıkmıştır. Bu isimlerden birisi Hande Doğandemir… Bir diğeri ise Engin Öztürk… İki ünlü isim de dizilerinin tutması konusunda sorunlar yaşıyor… Şimdi bu ikili Kanal D’nin yeni dizisi Yüzleşme’de buluştu. Şimdi iki ünlünün hayranları da onlardan etkili performanslar bekliyor. Eğer Yüzleşme dizisinin de ömrü kısa olursa iki ünlü oyuncu için bu durum ciddi bir hayal kırıklığı olacak.

2009 yılından bu yana ekranda olan Hande Doğandemir’in 2 sezon üst üste yer aldığı bir dizi kariyerinde görünmüyor. Son dizilerine bakıldığında da Güneşi Beklerken’den sonra Muhteşem Yüzyıl Kösem, Raco, Can Kırıkları dizileri kısa süreli oldu.

Engin Öztürk ise 2012 yılında Behzat Ç. ile ekran kariyerine başlamıştı. Fatmagül’ün Suçu Ne dizisinde Selim karakteriyle 2 sezon ekranda yer alan Engin Öztürk, daha sonra Muhteşem Yüzyıl’ın 4. sezonunda yer almıştı. Diriliş Ertuğrul, Hayat Yolunda, Hatırla Gönül, Yüksek Sösyete dizilerinde ise bir süre rol almasına karşın, uzun soluklu roller olmamıştı.

Televizyon Gazetesi Analiz – Kanal D’nin T Company imzalı yeni dizisi ‘Yüzleşme’ 5 Mart Salı akşamı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.

Kadrosunda; Uğur Yücel, Hande Doğandemir, Engin Öztürk, Yeşim Ceren Bozoğlu, Yiğit Kirazcı, Zeynep Eronat, Macit Koper gibi isimlerin yer aldığı dizi 15 sene önce kaybolan Gonca isimli bir kızın yıllar sonra bambaşka bir kimlikte kasabasına intikam için dönüşünü konu alıyor.

Ancak, tanıtımları televizyonlarda ve sosyal medyada dönmeye devam eden dizi için izleyiciler pek umutlu değil. Konusunun orijinal olmadığını, hatta daha önce yayınlanan bazı dizileri özellikle de Ezel dizisini andırdığını düşünen bazı izleyiciler, dizinin ömrünün çok uzun olmayacağına inanıyor.

Yüzleşme’nin tutmayacağı yönünde görüş bildiren izleyicilerin gerekçeleri arasında, gününün yanlış seçildiği detayı da yer alıyor. İzleyenler, dizinin ‘Kadın’ ve ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ gibi yapımlarla savaşamayacağını düşünüyor.

Dizinin başrollerinde yer alan Hande Doğandemir ve Engin Öztürk’ün diziler konusundaki şansızlığı da bir diğer görüş olarak öne çıkıyor.

Hande Doğandemir ve Engin Öztürk'ün kötü şöhreti Yüzleşme dizisini etkileyecek! 7

Hatırlanacağı üzere Hande Doğandemir’in bu sezonun başında rol aldığı ‘Can Kırıkları’ dizisi 4. bölümde final yapmıştı. İzleyiciler, buna rağmen yapımcıların ısrarla Doğandemir’e başrol oyuncusu olarak yer vermelerinin yanlış olduğunu savunuyor.

Bu olumsuz ihtimal ve tahminlere rağmen tanıtımları beğenip oyuncu kadrosunun da başarılı olduğunu savunan izleyiciler de yok değil. Ayrıca, dizinin kadrosunun ilk açıklandığı zamanlardaki düşüncelerin aksine tanıtımlarda Hande Doğandemir ve Engin Öztürk gayet uyumlu görünüyor.

Bakalım, önümüzdeki hafta ekran yolculuğuna başlayacak olan Yüzleşme’nin akıbeti ne olacak? Hande Doğandemir bu sefer şansızlığını kırabilecek mi?