Ana sayfa Sosyal Medya Hande Doğandemir yeni dizisinde doktor olarak hayranlarının karşısına çıkacak!..

Hande Doğandemir yeni dizisinde doktor olarak hayranlarının karşısına çıkacak!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranlara en son Star TV’de yayınlanan Annemizi Saklarken dizisi ile gelen Hande Doğandemir dizide akıllarda yer eden bir performans sergilemişti.

Geçtiğimiz sezon ekrana gelen dizinin ardından Doğandemir’in hayranları oyuncunun yeni dizisini merakla bekliyordu. Oyuncu yeni sezonda iddialı bir yapımla ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Hande Doğandemir’in yeni dizisi, yapımını O3 Medya’nın üstlendiği, Show TV ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanan NBCUniversal Formats ve Universal Television’un başarılı dizisi ‘New Amsterdam’ın uluslararası ilk uyarlaması olan Hayat Bugün.

Hande Doğandemir dizide; orjinal yapımdaki ‘Dr. Lauren Bloom’ karakterine hayat vererek Dr. Derin Nalbantoğlu ile hayranlarının karşısına çıkacak.

Hande Doğandemir yeni dizisinde doktor olarak hayranlarının karşısına çıkacak!.. 7

Çekimleri devam eden dizinin diğer oyuncu kadrosu da oldukça iddialı. Ulaş Tuna Astepe, Hazar Ergüçlü, Tansel Öngel, Hande Doğandemir, Mert Denizmen ve Şerif Erol’un yer aldığı dizi merakla bekleniyor.

David Shulner’in hem yaratıcılığını hem de yapımcılığını üstlendiği ‘New Amsterdam’ın ilk uyarlaması olan ‘Hayat Bugün’ün yönetmen koltuğunda Çiğdem Bozali otururken, uyarlama senaryo Ayça Üzüm ve Cansu Çoban tarafından kaleme alınıyor.

Hayat Bugün’ün konusu ise şöyle; Başhekim Barış Güvener, İstanbul’un en eski ve en köklü hastanelerinden Hisarönü Hastanesi’ne atanır. Ancak zamanının en iyi hastanelerinden biri olan Hisarönü zor bir dönemden geçmektedir. Genç ve idealist bir başhekimin gelmesiyle ise tüm hastanenin hikayesi yeniden yazılmaya başlanır.…

Barış; hastaneyi ayağa kaldırmaya çalışırken; hem kendi hayatındaki zorluklarla mücadele edecek, hem de tek tek kalplerini kazandığı çalışma arkadaşlarıyla birlikte hastaları için zorlu bir savaşa girecektir.

İmkansız aşklar, kıymetli dostluklar ve dokunaklı hayat hikayelerinin yolu Hisarönü Hastanesi’nden geçerken; Barış, sevginin gücüne, umuda ve adanmışlığa bizi yeniden inandıracak ve hastanenin kapılarını İstanbul’da yaşayan herkese açacak!