Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova yorgunu Hilal Altınbilek’i ekrana geri döndürmek kolay olmayacak!

Bir Zamanlar Çukurova yorgunu Hilal Altınbilek’i ekrana geri döndürmek kolay olmayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hilal Altınbilek, 4 sezon süren Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki Züleyha karakteri ile kariyerinin en büyük çıkışını gerçekleştirdi. Dizinin ilk başladığı gündeki başrollerden hepsi ayrılsa da, finale kadar hikayede kalan isim başarılı oyuncu oldu. Züleyha karakterinin fakir hallerinden, çiftlik sahibi zengin bir kadına dönüşme hikayesi, ekran başındaki izleyicilere çok farklı duygular yaşattı.

Adana’da yapılan çekimler Mayıs ayında tamamlandı ama 4 yıl boyunca böyle zorlu bir projede yer almak Hilal Altınbilek’i de çok yordu. Önceki gün sokakta kameralar tarafından görüntülenen oyuncu, gençlik enerjisinden bir şey kaybetmese de yorgun hali yüzünden bile okunabiliyordu.

Hilal Altınbilek, röportaj dahi vermeye nazlandı, ayrıca kendisi hakkında detay paylaşmamak için de elinden geleni yaptı. Bir Zamanlar Çukurova ile ilgili soruları da yanıtlamak istemeyen oyuncu, dilenme süreci içinde olduğunu anlattı.

Bir Zamanlar Çukurova yorgunu Hilal Altınbilek'i ekrana geri döndürmek kolay olmayacak! 7

Hilal Altınbilek, sokağa çıkarken bile kameralar tarafından görüntülenme ihtimali nedeniyle korktuğunu da anlattı. Oyuncu, yeni projeler konusundaki soru üzerine ise şunları söyledi:

“Projeler okuyorum ama zamana ihtiyacım var. Dört sene olunca, kolay değil.”

Hilal Altınbilek’in yeniden dizi setlerine dönüşünün pek de kolay olmayacağı ama oyuncunun kendisine gelen teklifleri de okumakta olduğunu sözlerinden anlıyoruz.

Mutlu olmaya çalışarak güzelliğini korumakta olduğunu da söyleyen Hilal Altınbilek, magazin basınında pek de görünmek istemeyen birisi olmasıyla da biliniyor.