Ana sayfa Dizi Haberleri Gül Masalı dizisi Erdem Kaynarca’ya kariyer zıplaması yaşattı!

Gül Masalı dizisi Erdem Kaynarca’ya kariyer zıplaması yaşattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1992 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Erdem Kaynarca, Gül Masalı isimli atv dizisinin başrol erkek oyuncusu olarak yer alıyor. atv’nin pazar akşamları yayınlamayı tercih ettiği dizi 18 Eylül’den itibaren hem Yargı hem de Teşkilat gibi iki diziyle karşılaşacak ve reytingler de pek umut vermiyor. Dizinin akıbeti noktasında, atv’nin kış sezonu dizileri arasında Gül Masalı’nın da tanıtımlarına yer vermesi izleyenleri mutlu etmişti.

Gülper Özdemir ile birlikte başrolde yer alan Erdem Kaynarca’yı Toprak karakterinde izliyoruz. Oyuncu adına ilk başrolünde çok büyük bir çıkış yaşadığını söylemek gerekiyor. 2016 yılından bu yana setlerde yer almakta olan oyuncu; Kalp Atışı, Bir Deli Rüzgar, Yasak Elma, Gençliğim Eyvan, Şeref Bey, Seyyar, Ada Masalı ve Annemizi Saklarken gibi yapımlarda çeşitli rolleri canlandırdı.

Gül Masalı dizisi ile birlikte başrole adını yazdıran Erdem Kaynarca, kariyeri adına da çok önemli bir dönemi yaşıyor. Hayran kitlesini artıran, yapımcıların daha fazla dikkatini çeken oyuncu, başarılı performansıyla da göz dolduruyor. Oyuncu, Gülper Özdemir ile başarılı bir partner olmasıyla da dikkatleri çekiyor. Hayranlarının kişilik özelliklerini merak ettiği Erdem Kaynarca, Dizi TV programının sorularını yanıtladı.

Gül Masalı dizisi Erdem Kaynarca'ya kariyer zıplaması yaşattı! 7

Detaylara önem veren birisi olduğunu söyleyen oyuncu, en küçkü detaya bile takılabildiğinden bahsetti. Oyuncu, kaderci bir yapıya sahip olduğunu gizlemezken, mesleğini severek yaptığından bahsetti.

Erdem Kaynarca, “Yaparken en mutlu olduğu şeyin oyunculuk olduğunu anladığımda karar verdim. Felsefe okuyordum, bir yandan da okulun tiyatro kulübüne gidiyordum. Tiyatro kulübünde hiç olmadığım kadar mutlu olduğumu anladım. Denemem gerektiğine karar verdim ve denedim, konservatuvara girdim” açıklamasını yaptı.

Oyunculuk dışında yazı yazmayı, dans etmeyi ve şarkı söylemeyi çok sevdiğini anlatan Erdem Kaynarca, diğer sanat dallarına yönelik de ekstra bir ilgisinin bulunduğundan bahsetti.

Sporun da yaşam biçimi olduğunu belirten oyuncu, yazarlık yönüyle de dikkatleri çekiyor. Güzel bir manzara gördüğünde fotoğrafını hemen çektiğini belirten oyuncunun dizi sayesinde hayranlarının sayısı da bir hayli arttı.

Hayranlarından güzel mesajlar aldığını anlatan oyuncu, bu durumdan da çok memnun. Çok iyi bir yüzücü olduğunu belirten oyuncu, lisansının da bulunduğundan bahsetti.