Ana sayfa Sosyal Medya Hande Doğandemir’den arkadaşı Funda Eryiğit ve Hazar Ergüçlü için övgüler!

Hande Doğandemir’den arkadaşı Funda Eryiğit ve Hazar Ergüçlü için övgüler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Annemizi Saklarken isimli Star TV dizisine başlayan Hande Doğandemir, yoğun bir tempoda çalışıyor. Dizide farklı bir anne karakterine hayat vererek şaşırtan oyuncu, sıra dışı hikayesine rağmen düşük reytingler alan dizi nedeniyle bir şanssızlık da yaşıyor.

Kutsi ile birlikte başrolde yer alan Hande Doğandemir iyi performans sergilerken, hayranları da yeniden ekrana döndüğü için çok memnun. Ancak Annemizi Saklarken isimli projenin çok etkili olması beklenirken, çok düşük reytingler ile ekran ömrüne başlaması da şaşırttı.

Timsah Ateşi isimli tiyatro oyununun ilk gösterimine giderek arkadaşları; Funda Eryiğit ve Hazar Ergüçlü’ye destek olan oyuncu, yoğun bir şekilde çalıştığını söyledi.

Setten fırsat bularak tiyatro oyununa gelen Hande Doğandemir, “Özlüyoruz yeni işler izlemeyi. Bugün setten fırsat bulup gelebildiğim için çok mutluyum. Çok az vaktim oluyor, denk geldi ben de mutluyum” diye konuştu.

Hande Doğandemir'den arkadaşı Funda Eryiğit ve Hazar Ergüçlü için övgüler! 7

Hazar Ergüçlü ve Funda Eryiğit’e bayıldığını ve ikisinin de iyi arkadaşı olduğunu anlatan oyuncu, “Şahane iki kadın oyuncuyu sahnede izleyeceğim için çok mutluyum” dedi.

Arkadaşları için heyecanlı olduğunu anlatan Hande Doğandemir, tiyatro çalışmalarına pandemi nedeniyle ara vermişti. Oyunu yeniden sahneye koymak istediklerini belirten Hande Doğandemir, sinema, televizyon ya da tiyatro konusunda bir ayırım yapmadığını ve hepsinin tadının farklı olduğunu söyledi.

Annemizi Saklarken isimli dizisinin başladığını ve sette ekip olarak çok mutlu olduklarını anlattı. Oyuncu, “İçinde olmaktan çok keyif aldığım bir iş. İnanın başka hiçbir şey yapamıyorum” dedi.

Ünlü oyuncu çok çalıştığı için aşka vaktinin olmadığını da sözlerine ekledi.