Ana sayfa Sosyal Medya Yağız Can Konyalı’nın hayatının merkezinde dizi yok!

Yağız Can Konyalı’nın hayatının merkezinde dizi yok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Yağız Can Konyalı, 2012 yılında Öyle Bir Geçer Zaman ki isimli dizideki Aydın karakteri ile büyük ilgi gördü. İlk dizisinde popüler olmayı başaran genç oyuncu, sonraki süreçte birçok projede yer aldı.

Bizim Hikaye isimli dizideki Rahmet Elibol karakteri ile göz dolduran Yağız Can Konyalı, geçen sezon ise Arıza isimli dizide Mert karakteriyle büyük ilgi gördü… Fatma isimli Netflix dizisinden sonra Erkek Severse isimli yine bir dijital yapımda rol almaya başlayan oyuncu, ayrıca tiyatro faaliyetlerine de devam ediyor.

Timsah Ateşi isimli tiyatro oyununun ilk gösterimine katılarak arkadaşlarına destek veren Yağız Can Konyalı, kendisinin de sahne deneyimi yaşamakta olduğunu belirtti.

Timsah Ateşi isimli oyunda Funda Eryiğit, Hazar Ergüçlü ve Kubilay Tunçer başrolde buluştu. Oyunu izlemeye giderek arkadaşlarına destek olan genç oyuncu, “Benim de oyunum devam ediyor. Ben tiyatro mezunuyum. Yıllardır tiyatro yapıyorum. Hayatımın merkezinde tiyatro” diye konuştu.

Hande Doğandemir ile aşk yaşadığı ile ilgili iddialar ile yeniden karşı karşıya kalan oyuncu, böyle bir şeyin gerçek olmadığını söyledi.

Hande Doğandemir ile birlikte film çektiklerini hatırlatan Yağız Can Konyalı, sadece arkadaş olduklarını ve aralarında bir aşk olmadığını bir kez daha dile getirdi.