Ana sayfa Güncel Haberler Hande Doğandemir’den doğum günü kampanyası!

Hande Doğandemir’den doğum günü kampanyası!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hande Doğandemir, doğum günü öncesi yaptığı paylaşım ile bir iyilik kampanyası başlattı. Oyuncu, birçok meslektaşı gibi doğum gününde kendisine hediye almak isteyenleri bu kampanyaya davet ediyor.

Instagram hesabından paylaşım yapan Hande Doğandemir, 22 Kasım tarihinin doğum günü olduğunu hatırlattı. 1985 doğumlu olan oyuncu 35. yaş gününü kutlamaya hazırlanıyor. Henüz 12 gün varken oyuncu doğum günü için kampanyasını Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği yararına duyurarak destek istedi.

En son Kırmızı Oda dizisinde Nesrin isimli karakter ile konuk oyuncu olarak izlediğimiz Doğandemir, ayrıca tiyatro faaliyetlerine de devam ediyor.

Hayranlarına tüm destekleri için teşekkür eden oyuncu, kampanya detayını şu şekilde duyurdu:

22 Kasım benim doğum günüm :) Bu günü anlamlandırmak adına sizlerden hediye ya da kutlama yerine hepimizin evinde olduğu bu süreçte engelleri ortadan kaldırmak için bağış yapmanızı rica ediyorum ???????? Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği yararına açtığım kampanyama büyük küçük demeden yapacağınız her bağış özgürlük bekleyen kişilere umut olacak.

Kampanyama bağış yapıp yayılmasını sağlar ve bir kişinin bile engelini kaldırırsak geçirdiğimiz şu zor günlerde hep birlikte iyilikten güç almış olmaz mıyız? :) Doğum günümde özgürlük bekleyenlere umut olmak bana en güzel hediye. Şimdiden herkese çok teşekkürler ???????? @tofdgenelmerkez

Hande Doğandemir'den doğum günü kampanyası! 7