Ana sayfa Sosyal Medya Hande Doğandemir’in Hayat Bugün’deki karakteri bugüne kadar canlandırdığı rollerden çok farklı!..

Hande Doğandemir’in Hayat Bugün’deki karakteri bugüne kadar canlandırdığı rollerden çok farklı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Hande Doğandemir yakında Show TV’nin yeni dizisi Hayat Bugün ile ekranlara gelecek. Yeni proje heyecanı yaşayan oyuncu Alem Dergisi’nin son sayısına çok özel pozlar verdi ve Hayat Bugün ile  ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Başarılı oyunculuğu ile yıllardır yer aldığı projelerle adından söz ettiren oyuncu yayınlandığı dönem çok izlenen New Amsterdam adlı Amerikan dizisinin  dünyadaki ilk uyarlaması olan Hayat Bugün’de Acil Tıp Uzmanı ‘Derin’ karakterini canlandırıyor.

Oyuncu projenin, hazırlık aşamasından itibaren kendisini çok heyecanlandırdığını belirterek, “‘Derin’ çok farklı bir karakter. Onu oynama fırsatım olduğu için çok şanslıyım. Adhd hastası, bağımlıkları olan bir karakter Derin ama çok iyi bir acil tıp uzmanı. Onun hikayesini ve yayın günümüzü sabırsızlıkla bekliyorum” dedi.

Hande Doğandemir'in Hayat Bugün'deki karakteri bugüne kadar canlandırdığı rollerden çok farklı!.. 8

Röportajda, yaşantısı boyunca çok haksızlığa uğradığını da anlatan Hande Doğandemir, “O anlarda panikle, üzüntüyle, öfkeyle hareket ettiğim zamanlar da oldu ama sakin kalmaya, zamana bırakmaya ve hayata güvenmeye çalışıyorum artık. Bu dünyada haksızlıklar bitmeyecek ama biz mücadelemize akılcı bir şekilde devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Hande Doğandemir'in Hayat Bugün'deki karakteri bugüne kadar canlandırdığı rollerden çok farklı!.. 9

Ünlü oyuncu, “Önümüzdeki birkaç yıl için planların neler, aile kurmak bunlardan biri mi mesela?” sorusunu ise şu şekilde cevapladı; “Genelde planlarım hep kariyer odaklı hala da öyle; önümüzdeki yıllar içinde yapmak istediğim çok şey var ama tabii ki aile kurmak da istiyorum ama bunlar planlanabilen durumlar değil.”