Ana sayfa Dizi Haberleri Sahi size de tuhaf gelmedi mi? Yargı dizisinde bir garip sahne!

Sahi size de tuhaf gelmedi mi? Yargı dizisinde bir garip sahne!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun yer aldıkları Yargı dizisi, 2. sezonuyla da izleyenleri ekrana kilitlemeye devam ediyor! Adeta beyin yakan senaryosu ile izleyenleri alt üst eden gelişmeler durmuyor! Heyecanın hiç düşmediği dizi Pazar akşamı 38. bölümüyle ekrana geldi. Ceylin’in kaçırılması ile birlikte heyecan doruğa çıkarken, izleyicilerin de aklı bir sahnede kaldı!

Yargı dizisi, Kanal D’nin çok beğenilen yapımlarından birisi. Senarist Sema Ergenekon, usta kalemini her bölümde konuşturarak bir sezon boyunca ilgiyi kaybetmeyen dizinin tahminleri zorlayan hikayesiyle beğeni topladı. İkinci sezonun ilk bölümünden itibaren Yargı, ilgiyi yeniden üzerine çekmeyi başararak sezona hızlı bir giriş yaptı!

Bir kuyuda bulunan cesetlerle başlayan hikayede, Neva Hakim’in de cinayete kurban gitmesiyle durum başka bir yere döndü! Bulunan cesetlerin kaybolan bir aile ile ilişkilendirilmesi sonucu psikopat katilin kendisine yeni bir aile oluşturmaya başladığı tahminleri yapılmakta.

Sahi size de tuhaf gelmedi mi? Yargı dizisinde bir garip sahne! 10

Ilgaz ve Eren’in üzerinde durduğu senaryoda kaybolan ailenin oğullarının bir ikizi olduğu ve küçücükken teyzesine verildiği, onun da Amerika’ya götürüldüğü öğrenildi. Cinayetleri işleyen kişiyle ilgili bilgi toplanırken, izleyici de kendi tahminlerini yapıyor! Bu ikizin ortaya çıkıp kendi ailesinin benzeri kişilerden oluşan insanları bulup kaçırıp öldürdüğü tahminleri en çok Tolga üzerinde yoğunlaşmakta.

Tolga’nın şüpheli tavırlarına kilitlenen izleyici yeni bölümde Ceylin’in kaçırılması olayında da büyük heyecan yaşadı. Sahneleri sosyal medyada yorumlayan izleyicilerden bazıları, bir sahneye takılı kaldı!

Pınar Deniz’in hayat verdiği Ceylin, otoparkta bayıltılarak kaçırıldı. Daha sonra bir aracın bagajında elleri ve ayakları iple bağlı ortaya çıktı. Gözleri bir eşarp ile bağlanan Ceylin’in ağzında da bant vardı. Bagajda çırpınan Ceylin ayılmış ve ne olduğunu anlamaya çalışıyordu. Ancak ayaklarıyla aracı tekmelerken, elleri ise önde bağlı vaziyette gözlerini ve ağzını açma gayretinde bulunmadı!

Sahi size de tuhaf gelmedi mi? Yargı dizisinde bir garip sahne! 11

Bu sahneyi izleyenler, kolaylıkla elleri bağlı da olsa ağzındaki bantı çıkarıp gözlerindeki eşarbı da sıyırabileceğini net bir şekilde görebiliyordu. Ancak Ceylin, can havliyle ilk yapması gereken bu hareketi yapmamıştı! Ta ki kaçırılan diğer kişilerin götürüldüğü odaya gidene kadar!

Sahi size de tuhaf gelmedi mi? Yargı dizisinde bir garip sahne! 12

Elleri arkadan bağlanmış olsaydı, bu sahnede kimse bu durumu sorgulamayacaktı. Ancak bağlı bile olsa kolaylıkla gözünü, ağzını açabilirdi! Pek çok izleyici bu sahneye dikkat çekerek olağan akışa uymayacak bu duruma dikkat çekti sosyal medyada…

Sahi size de tuhaf gelmedi mi? Yargı dizisinde bir garip sahne! 13

Ceylin’in bilerek, katili görürse daha büyük tehlike içine girme, onu kızdırma ihtimalini düşünerek gözünü açmadığı da düşünülebilir! Ancak bayıltılmış ve nerede olduğunu bilmediği bir yerde uyanmış bir kişi olarak refleksle önce gözlerini açma ihtiyacı hissetmesi çok da olağan görünüyor! Yine de bu sahnenin özellikle bu şekilde çekilmiş olabileceğini ve orada Ceylin’in bilerek böyle davrandığı şeklinde küçük bir ihtimali de bir kenara koyalım…