Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel, ara veren Sen Çal Kapımı dizisine böyle veda etti…

Hande Erçel, ara veren Sen Çal Kapımı dizisine böyle veda etti…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Dün akşam 39. bölümüyle sezon finali yapan Sen Çal Kapımı dizisi, reytinglerde beklenen sonuçları alamasa da sosyal medyada 2,5 milyonu geçen ileti sayısı ile yine TT olmayı başardı. Dizi, arkasına aldığı sosyal medya desteği ile birlikte sezon arası verdi.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrolünde oynadıkları romantik komedi türündeki dizi, geçtiğimiz yıl Haziran ayında ekranlara gelmeye başlamıştı. 10 aydır bir iki haftalık ara dönemin dışında durmadan çalışan ekip ve oyuncular yoruldu.

Hem biraz dinlenmeye, hem de biraz hikayeyi revize etmeye gerek duyuldu. Fox TV’nin yaz dizisi, yine yaz sezonunda devam edecek. Haziran ayında yeni sürprizlerle döneceği müjdelendi.

Ekranda yeni bir dizi tutturmanın zorluğu ve Kerem Bürsin ile Hande Erçel uyumu da göz önüne alındığında Fox TV’nin diziyi reytingleri düşük diye bitirmek yerine, revize edip yeniden ekrana getirmesi de mantıklı bir seçenek.

İzleyici, dün akşam Savaşçı dizisinin arkasından 22:45’te başlayan dizisi heyecanla bekliyordu. 39. bölüm ile birlikte sezon arası da verildi. Eda ve Serkan’ın macerası, Haziran ayında yeniden devam edecek.

Bu arada Eda’yı oynayan Hande Erçel de diziyi izleyenlere veda paylaşımı yaptı. Sezon arasından sonra buluşma umuduyla “Eda ve Serkan, ve siz… Bizi yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederiz. Yeniden buluşacağımız güne kadar hoşçakalın” notuyla veda etti…

Hande Erçel, ara veren Sen Çal Kapımı dizisine böyle veda etti... 7