Ana sayfa Sosyal Medya Masumiyet’in Ela’sı İlayda Alişan, Serkay Tütüncü’nün takibinde!

Masumiyet’in Ela’sı İlayda Alişan, Serkay Tütüncü’nün takibinde!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan Masumiyet dizisi, son günlerin dikkat çeken projelerinden birisi. Deniz Çakır, Hülya Avşar ve Mehmet Aslantuğ’un başrolünde oynadıkları dizi, hikayesi ile de izleyiciyi çekiyor.

Özellikle ilk bölümde İlayda Alişan’ın oynadığı Ela’nın feci şekilde dövülmüş olarak bir araçtan çöp tenekesinin yanına atılması, dikkat çeken bir olay olmuştu.

Serkay Tütüncü’nün hayat verdiği İlker ile Ela’nın hastalıklı ilişkisi, ilerleyen bölümlerde izleyicinin de şaşkınlıkla izlediği bir gelişme oldu.

Dizide Ela ve İlker’e hayat veren İlayda Alişan ile Serkay Tütüncü, kamera önündeki başarılı oyunculuklarıyla birlikte, kamera arkasında da iyi arkadaş olduklarını yaptıkları sosyal medya paylaşımlarıyla gösteriyorlar.

Sette hayli eğlendikleri ve birlikte keyifli anlar yaşadıkları görülüyor iki oyuncunun. İlayda Alişan, instagram sayfasından geçtiğimiz günlerde tekne sahnesi çekimlerinde Serkay Tütüncü’nün kendisini çektiği bir videoyu paylaşmıştı.

Bu kez Tütüncü’nün sette arka arkaya çektiği fotoğraflarını yayınlayarak “Serkay Tütüncü objektifinden fotoğraf dizisi, biliyorum beni çekmeyi çok seviyorsun” notuyla aşağıdaki paylaşımları yaptı…

Masumiyet'in Ela'sı İlayda Alişan, Serkay Tütüncü'nün takibinde! 10

Masumiyet'in Ela'sı İlayda Alişan, Serkay Tütüncü'nün takibinde! 11

Masumiyet'in Ela'sı İlayda Alişan, Serkay Tütüncü'nün takibinde! 12

Masumiyet'in Ela'sı İlayda Alişan, Serkay Tütüncü'nün takibinde! 13