Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel bastırdı, Demet Özdemir’in önüne geçip birinci oldu!

Hande Erçel bastırdı, Demet Özdemir’in önüne geçip birinci oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay -Adba Analytics, The Brand Age isimli dergi için 2020 yılının televizyon dünyasının sosyal medyada en çok konuşulan konuları hakkında bir analiz hazırladı. Bu analize göre en çok konuşulan diziler, kadın ve erkek oyuncular da ortaya çıktı. Analizde kadın oyuncular konusunda iki ismin büyük bir rekabet içinde olduğu ortaya çıkıyor.

Sen Çal Kapımı dizisinde Eda karakterine hayat veren, instagram’da 18.5 milyon takipçisi bulunan Hande Erçel’in sosyal medyada ne kadar etkili olduğu rapora da yansıdı. Erçel, 2019 yılında Halka ve ardından da kısa süren Azize dizilerinde yer almıştı. Bir süre dinlendikten sonra da 2020 yılının Temmuz ayında Sen Çal Kapımı dizisine başladı. Kerem Bürsin ile çok iyi bir uyum sağlayan oyuncu, yüksek enerjisi ve güzelliği ile de sosyal medyada çok konuşuldu.

Sen Çal Kapımı dizisi sayesinde Erçel hakkında sosyal platformlarda milyonlarca paylaşım yapıldı. Oyuncu sıklıkla en çok konuşulanlar arasında ilk sıradaydı. Yıl sonu yapılan değerlendirmede de birinciliği Demet Özdemir’in ile müthiş bir rekabet sonrası elde etti.

Erkenci Kuş gibi çok sevilen romantik komedi dizisinin ardından Doğduğun Ev Kaderindir isimli dizide İbrahim Çelikkol ile dram projesine başlayan Demet Özdemir de sosyal medyanın en çok konuştuğu isimlerin başında geliyor.12 milyonu aşan instagram takipçi sayısıyla da dikkat çeken oyuncu, yılın en çok konuşulan kadın oyuncuları listesinde Hande Erçel’in gerisinde ikinci sırada yer aldı.

Erçel birinciliği 501 bin 350 ileti ile elde etti. Demet Özdemir ise 462 bin 516 ileti ile ikinci sırada yer aldı. Özdemir, 3. sıradaki Neslihan Atagül’den 100 bin daha fazla ileti almıştı ki, ilk iki sıranın diğerlerinden ne kadar önde olduğu da listeye yansımış oldu.

Ebru Şahin’in dördüncü, Özgü Gürel’in beşinci olduğu listede diğer isimler ise sırasıyla şöyle sıralandı: Ece Yaşar, Birce Akalay, Hazal Subaşı, Elçin Sangu, Esra Bilgiç.

Bu arada birinci sıradaki Hande Erçel ile 10. sıradaki Esra Bilgiç arasındaki fark ise inanılmazdı. İşte araştırmanın sonuçları:

Hande Erçel bastırdı, Demet Özdemir'in önüne geçip birinci oldu! 7