Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel bir aşk yaşıyor ki sormayın gitsin!

Hande Erçel bir aşk yaşıyor ki sormayın gitsin!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Hande Erçel, şu sıralar Fox TV’de yayınlanan romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı ile gündemde. Oyuncu, dizide oynadığı Eda karakteri ile çok beğenilirken, son dönemin popüler kadın oyuncularından birisi olarak da sosyal medyada milyonlarca hayranı olan bir isim. 17 bini geçen instagram’daki takipçi sayısının yanı sıra, sosyal medyanın da gündeminden hiç düşmüyor.

Özellikle dizide birlikte rol aldığı Kerem Bürsin ile kimi zaman aralarında aşk dedikoduları çıksa da oyuncu bunlara aldırmadan set arkasında da partneriyle uyumlu bir süreç geçiriyor. Arkadaşlıkları esprili videoları ve tatlı çekişmeleriyle sosyal medyaya da videolarıyla yansıyor.

Bürsin ve Erçel’in kamera arkasında da iyi anlaşmaları, ister istemez aralarında bir şeyler olduğu düşüncesini doğuruyor ama iki oyuncu bu dedikodulara inat profesyonel ekran önü partnerliğinin yanı sıra iyi anlaşan iki insan olarak da yansıyorlar sosyal medyaya.

Hande Erçel, son olarak Murat Dalkılıç ile birlikteydi. Erçel’in son dönemde işi dışında iki büyük aşkı daha var. Onu sosyal medyadan takip edenler, her fırsatta ablası Gamze Erçel’in kızı Mavi’yi görmeye gittiğini biliyor artık.

Yeğeni Aylin Mavi ile adeta aşk yaşayan Erçel’in bir başka aşkı daha var. O da köpekleri. Hande Erçel’in şu aralar sık sık sevimli dostlarıyla fotoğraflarını paylaştığı görülüyor.

Erçel’in son yaptığı paylaşıma bakıldığında her iki sevimli dostuyla da ne kadar iyi anlaştığı, onları ne kadar sevdiği görülüyor. Birlikte göle gezmeye gittikleri o anları da paylaşmış oyuncu.

Hande Erçel’in gönlü sevgiliden yana boş belki ama o yeğeni, sevimli dostları, ailesi ile ne kadar mutlu olduğunu paylaşıyor sık sık son dönemde…

İşte Hande Erçel’in son paylaşımları…

Hande Erçel bir aşk yaşıyor ki sormayın gitsin! 8

Hande Erçel bir aşk yaşıyor ki sormayın gitsin! 9