Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin ve Hande Erçel eskisi gibi! Sen Çal Kapımı dizisinde o hata bitti, yeniden aşık olma vakti!

Kerem Bürsin ve Hande Erçel eskisi gibi! Sen Çal Kapımı dizisinde o hata bitti, yeniden aşık olma vakti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle Çarşamba günleri buluşmakta olan Sen Çal Kapımı dizisiyle ilgili sosyal medyada yapılan yorumlar dikkatleri çekiyor. Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisine olan ilgi son dönemde azaldı. Enerjileri ve uyumları ile göz dolduran ikili yaz aylarında büyük bir başarının sahibi olmuş ve dizi en çok izlenen yapım olmasının yanı sıra 7-8 reytingleri de yakalamıştı.

Ancak son dönemde 4-5 arası reytinglere kadar gerileyen Sen Çal Kapımı’na olan ilgi de git gide azalıyor. Bunda hikayenin etkisi olduğu kadar, artık ikilinin uyumlarının izleyicileri o kadar da çok ekranda tutmak için yeterli gelmediği görülüyor.

Sen Çal Kapımı dizisinde hüzünlü geçen son haftalardan sonra hikayenin yeniden renklenmeye başlayacağının işaretlerini 19. bölüm fragmanında bulabilirsiniz. 18 Kasım Çarşamba günü yayınlanacak yeni bölümden görüntüler paylaşıldı ve sosyal medyada da ilgi çeken yorumlar yer aldı.

“Her zamankinden daha çok heyecanlıyım” diye yorum bırakan izleyiciler, Eda ve Serkan’ın aşka tutundukları anları, romantik öpüşmelerini görmek için sabırsızlanıyor.

“Ohhh be uzunca bir aranın ardından yeniden fragmana aşık oldum darısı bölüme” diye yorum bırakan bir başka dizi hayranı da birçok kişinin duygularına tercüman oldu.

19. bölümün çok iyi olacağına yönelik bir beklenti oluştu. Fragmanlarda gösterilen romantik anlara izleyiciler heyecanla yaklaşıyor. Son haftalardaki düşüşün bu değişiklik ile durması beklenirken, ciddi bir reyting yükselmesi ise zor gözüküyor.

“Aşk dolu bir bölüm geliyor” diyerek mutlu olduklarını ifade eden Sen Çal Kapımı hayranları, senaristeler de mesaj yollayarak Eda ve Serkan’ı bir daha ayırmamalarını ve güzel sahneler izlemek istediklerini iletiyorlar.

“Sen bana aşık mısın?” diye Eda’ya duygularını açması için fırsat tanıyan Serkan’ın bu sözleri de fragmanı daha da ilginç bir hale getirdi.

Tüm bu pozitif yorumlardan sonra izleyiciler Serkan ve Eda’nın aşkına bir engel çıkmasından da korkuyor…