Ana sayfa Dizi Haberleri Hazal Filiz Küçükköse hayranlarına çok sevinecekleri bir haber!

Hazal Filiz Küçükköse hayranlarına çok sevinecekleri bir haber!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Hazal Filiz Küçükköse bir süredir ekranlardan uzak bir yaşam sürüyor. Pandemi dönemi boyunca bir projede yer almayan Küçükköse hayranlarına güzel haberi verdi.

33 yaşındaki oyuncu dizi dünyasına ilk adımı 2009 yılında yayınlanmaya başlayan Deniz Yıldızı dizisiyle adım attı. Oyuncu ardından Kalbim Seni Seçti, Ustura Kemal, Beni Affet, Günahkar, Kara Sevda ve Rüya dizilerinde rol aldı. 2018 yılında Mehmed: Bir Cihan Fatihi dizisinde Melike karakterini canlandıran oyuncu en son 2020’de Ay Yapım imzalı Zemheri dizisiyle ekrana geldi.

Küçükköse’nin başrollerini Alperen Duymaz, Ayça Ayşin Turan ve Caner Cindoruk’la paylaştığı dizi reytinglerde umulanı bulamayınca 10. bölümde final yapmıştı. Hazal Filiz Küçükköse o günden bu yana herhangi bir projede yer almıyordu.

Hazal Filiz Küçükköse hayranlarına çok sevinecekleri bir haber! 7

Ancak güzel oyuncu gazetecilere yaptığı açıklamada yeni bir projeyle görüşme aşamasında olduğunu duyurdu. Oyuncu şu an senaryo okuma aşamasında olduğunu, eğer her şey yolunda giderse sonbaharda yeniden ekranlarda olacağını söyledi. Oyuncu, dizi setlerine dönmenin kendisi için diğer projelerden daha öncelikli olduğunu anlattı.

Küçükköse, “Bu yıl istiyorum gerçekten. Hem televizyonda hem dijital istiyorum. Görüşmelerimiz var, güzel bir şeyler olursa en güzel zamanda dönerim” açıklamasını yaptı.

Bu haber uzun süredir hayran oldukları oyuncudan bir haber bekleyen izleyicileri de çok mutlu etti. Oyuncu bir süre önce Yavuz isimli dizinin kadrosunda yer aldığı haberleri ile gündeme gelmişti. O dönem yaptığı açıklamada henüz kış sezonu için bir proje anlaşması olmadığını ifade etmiş, eylülde başlayacak işlerle ilgili görüştüğünü anlatmıştı.