Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel hayranları için zor durum! Kerem Bürsin’den sonraki yeni partneri şaşırtabilir!

Hande Erçel hayranları için zor durum! Kerem Bürsin’den sonraki yeni partneri şaşırtabilir!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kerem Bürsin ve Hande Erçel, Sen Çal Kapımı isimli romantik komedi dizisinde birlikte rol aldıktan sonra birbirlerine çok yakıştırılmışlardı. İki genç ve son dönemin en popüler isimleri arasında yer alan oyuncular, bu durumu gülerek ve ‘arkadaşız’ demekle karşılamışlardı uzun zaman. Fakat dizinin ikinci yaz yayını öncesinde Maldivler’e birlikte tatile gittiklerinde ilişki yaşamaya başladıkları da ortaya çıkmıştı.

Bu süreçten sonra Hande Erçel ve Kerem Bürsin hayranları, adeta sosyal medyayı salladı! Zira iki oyuncunun dizideki Eda ve Serkan karakterlerinde olduğu gibi aşk yaşamaları, takipçileri açısından sevinç çığlıkları attıran bir durum oldu.

İkilinin ayrılmaları ise hayranlarını üzen bir gelişmeydi. Bir süredir ayrı olan Kerem Bürsin ve Hande Erçel hayranları, bu ayrılığın henüz etkisinden kurtulabilmiş değil! Sık sık sosyal medyada da üzüntülerini dile getiriyor ve birlikte bir başka yapımda onları görmek istediklerini de vurguluyorlar.

Hande Erçel hayranları için zor durum! Kerem Bürsin'den sonraki yeni partneri şaşırtabilir! 9

Dünyanın 85 ülkesinde Sen Çal Kapımı dizisinin yayınlanmasından sonra Erçel ve Bürsin’in uluslararası alanda da hayranları ikiliyi birbirlerine çok yakıştırdıklarını sıklıkla sosyal medyadan dillendiriyorlar.

Tekrar bir başka projede yan yana gelirler mi bilinmez ancak özel hayatlarını ayırdıkları artık herkesin malumu. Bu arada Hande Erçel’in yeni bir diziye başlayacağı ile ilgili bilgiler sonrasında pek çok hayranı onu Kerem Bürsin haricinde bir başka oyuncuya yakıştırmakta zorlanıyor.

Ancak iddialı bir projeye hazırlana Erçel’in partneri ile ilgili kimi kulis bilgileri, sosyal medyayı da hızla hareketlendirmiş durumda! İsmi Disney Plus için çekilecek olan El Turco dizisi ile anılıyor Hande Erçel’in…

Hayranları ondan gelecek bir haberi heyecanla beklemekte. Bu arada dizideki partnerinin de Can Yaman olması ihtimali büyük sürpriz oldu! Yaman da son yılların bir başka çok konuşulan popüler oyuncusu malum…

Hande Erçel hayranları için zor durum! Kerem Bürsin'den sonraki yeni partneri şaşırtabilir! 10

Can Yaman ile Hande Erçel El Turco dizisinde partner olacaklar mı henüz net değil. Erkek başrolün Can Yaman olduğu bir süredir konuşuluyor. Ancak Yaman ile başrolde yer alacak olan kadın oyuncu henüz netleşmedi. Hande Erçel isminin gündeme gelmesi ise büyük heyecan yaşatan bir gelişme oldu.

Erçel’in kısa bir süre önce “Bir iş yapacağız ama net değil. Setleri çok özledim. Aşırı özledim. Eylül’den beri çalışmıyorum. Çok uzun zaman oldu, özledim” sözleri de dikkat çekti. Oyuncunun bir görüşmesi olduğu ancak anlaşmanın henüz yapılmadığı anlaşılıyor. Bahsettiği projenin El Turco olup olmadığı da yakın zaman içinde belli olacaktır.

Hande Erçel hayranları için zor durum! Kerem Bürsin'den sonraki yeni partneri şaşırtabilir! 11

Bu arada hayranları da heyecanla yeni projesini bekliyor ve Can Yaman ile partner olacağı şeklindeki iddialar sonrasında da sosyal medyayı çoktan hareketlendirerek ikiliye şimdiden onayı vermiş durumdalar!

Yapılan yorumlarda, son yılların dikkat çeken bu iki isminin iyi bir iş ortaya koyacağı düşüncesini taşıyor hayranları. Böylece El Turco’nun da her ikisi de dünya çapında tanınan isimler olması nedeniyle çok konuşulacağı kanaati yaygın.

Henüz bir iddia ancak Hande Erçel ve Can Yaman hayranları, şimdi ikiliden gelecek haberi heyecanla beklemekte.
Orhan Yeniaras’ın “El Turco” isimli romanından uyarlanan dizinin hazırlıkları sürerken, hayranlar arasında ise iki başarılı oyuncunun buluşma ihtimali sosyal medyada sıklıkla konuşuluyor.