Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel, iddialı projedeki cesur sahneyi istemeyince rolü Demet Özdemir kaptı!

Hande Erçel, iddialı projedeki cesur sahneyi istemeyince rolü Demet Özdemir kaptı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hande Erçel ve Demet Özdemir, son yılların en popüler genç kadın oyuncularından önde gelen ikisi. Rol aldıkları diziler sayesinde ünlü oldular. İki genç isim de şu sıralar hayranları tarafından merakla takip ediliyor. Yerli ve yabancı çok sayıda hayranı, sosyal medyada iki ünlüyü gündemden düşürmüyorlar.

Demet Özdemir, son olarak ekranlara Doğduğun Ev Kaderindir isimli dram dizisiyle gelmişti. Aslında ona en büyük şöhreti kazandıran dizi, Can Yaman ile başrolünü oynadığı Erkenci Kuş dizisi oldu. Bu dizi ile birlikte dünyanın pek çok ülkesinde de tanındı.

Hande Erçel ise instagram hesabında 26 milyondan fazla takipçisi ile pek çok ismi kıskandıracak bir durumda. Hollywood yıldızlarının bile önünde gidiyor bu takipçi sayısı ile. Erçel’i de son dönemde şöhrete kavuşturan dizi Sen Çal Kapımı oldu. Dizide birlikte oynadığı Kerem Bürsin ile sevgili olmalarının ardından ikili, büyük bir ilgiyle takip edilmekte.

Hande Erçel ve Demet Özdemir, Türkiye pazarına yeni giriş yapan Disney Plus dijital platformu ile bir anlaşma imzaladılar. Türkiye’nin bu iki ünlü yüzünü bünyesine almakta gecikmeyen Disney Plus, MF Yapım imzalı iddialı bir dizinin hazırlıklarına başladı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın verdiği kulis bilgilerine göre, ilk olarak Buğra Gülsoy ve Hande Erçel düşünülüyordu bu dizinin başrolü için. Hande Erçel’in dizideki cesur bir sevişme sahnesinden rahatsızlığı senarist Pınar Bulut’a iletildi. Bulut, bu sahnenin senaryodan çıkartılmasına karşı çıkınca da Hande Erçel’in teklifi kabul etmediği kulislerde konuşulmaya başlandı.

Hande Erçel, iddialı projedeki cesur sahneyi istemeyince rolü Demet Özdemir kaptı! 45

Aynı rolle ilgili olarak Neslihan Atagül’e de teklif gittiği ancak son etapta Demet Özdemir’in teklifi kabul ettiği iddia edildi. Özdemir’in rolü kabul etmesiyle birlikte erkek başrol oyuncusunun da Buğra Gülsoy değil Kerem Bürsin olmasında karar kılındı.

Şu an için “Dünya’ya Benim Aramda” isimli dizinin başrol oyuncularının Demet Özdemir ve Kerem Bürsin olduğu ifade edilmekte. Dizinin çekimlerine Mart ayında başlanmasının planlandığı da konuşuluyor. Ayrıca dizide, son dönemin yine çok konuşulan başarılı genç kadın oyuncularından Hafsanur Sancaktutan’ın da yer alacağı ifade edilmekte.

Hande Erçel’in sevişme sahnesini fazla iddialı bulması nedeniyle rolü Demet Özdemir’e kaptırdığı da anlaşılıyor bu kulis bilgilerine göre…

Şimdilik gelişmeler bu şekilde. Bakalım Disney Plus’ın iddialı dizisinde Demet Özdemir ve Kerem Bürsin uyumu, izleyici açısından nasıl karşılanacak?