Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel, Kerem Bürsin çiftini kariyer sevdaları mı ayırdı?

Hande Erçel, Kerem Bürsin çiftini kariyer sevdaları mı ayırdı?

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hande Erçel ve Kerem Bürsin, başrolünde oynadıkları Sen Çal Kapımı dizisiyle kariyerlerini çok farklı bir noktaya taşıdılar. Dizinin yurt dışında gösterimiyle birlikte hayran kitleleri büyük bir artış gösterdi.

Instagram’da 26 milyondan fazla takipçisi bulunan Hande Erçel, bu başarısını son dönemde kendisini şöhrete kavuşturan Sen Çal Kapımı dizisine borçlu. Dizinin başrolünde birlikte oynadığı Kerem Bürsin de 10 milyon gibi bir takipçi sayısına ulaşmış durumda. İkilinin sevgili olduktan sonra hayranları tarafından daha yakından takip edildikleri biliniyor.

Hande Erçel - Kerem Bürsin
Sosyal medyadaki bu popülerlik çiftin projelerine de yansımış durumda. Son günlerde dizilerden sonra hem Hande Erçel’in hem de Kerem Bürsin’in yoğun bir reklam seti trafiği bulunuyor.

İkilinin bu yoğun tempodan mıdır bilinmez üç haftadır birbirlerinden ayrı oldukları öğrenildi. Zaten Kerem Bürsin, 2021 Aralık ayında katıldığı bir ödül töreninde gelen evlilik sorusuna “Önce kariyer” yanıtını vermişti. Bu sürede ikiliyi farklı reklamlarda ekranda olmaya devam ediyor.

Atasay’ın marka yüzü olan Hande Erçel, çekilen ilk reklam filmiyle ekranlara çıktı ve hayranlarının beğenisini kazandı.  Yenilikçi, gizemli, evde takılan, eğlenceyi dışarı taşıyan, romantik, kafasına göre takılan karakterleri yansıttığı film ile “Herkes kendi tarzına göre takılır ama her yerde Atasay takılır” mesajını izleyicilere veriyor.

Kerem Bürsin ise Borusan Otomotiv ile bir reklam anlaşması yaptı. Reklam filminde, Kerem Bürsin’in farklı tutkularına Yeni BMW 420i Gran Coupe yol arkadaşlığı yapıyor ve otomobilin oyuncunun ilgi alanlarını, sportif karakteri ve ince zevklere dokunan tasarımıyla özdeşleştirdiğine dair mesaj veriliyor.