Ana sayfa Güncel Haberler Uzun süre sonra bir projede yer alan Ozan Güven kadın oldu!

Uzun süre sonra bir projede yer alan Ozan Güven kadın oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ozan Güven çok uzun süredir setlerden uzakta. En son 2020 yılında yayınlanan Babil dizisinde başrolde yer alan oyuncu sevgilisi Deniz Bulutsuz’u dövdüğü ortaya çıkınca dizinin kadrosundan çıkarılmış, uzunca bir süre gözlerden uzakta kalmayı tercih etmişti.

Ozan Güven setlerden hala uzakta. Ancak bu kez bir tiyatro oyunuyla hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Ozan Güven’in rol aldığı Taxim isimli tiyatro oyunu 2 Şubat’tan itibaren izleyiciyle buluşacak.

El Bar adlı filmden uyarlanarak sahneye konulan tiyatro oyununun kadrosunda Ozan Güven’in yanı sıra Şevket Çoruh, Ömür Arpacı, Seçkin Özdemir, Nergis Çorakçı, Mert Asutay, Rüya Demirbulut, Ahmet Balta, Kemal Yazıcı ve Cem Evsen’in yer alıyor. Taxim isimli oyun, Baba Sahne’de izleyiciyle buluşacak.

Uzun süre sonra bir projede yer alan Ozan Güven kadın oldu! 7

Ozan Güven ise hayranlarını çok şaşırtacak bir rolle sahneye çıkacak. Yetenekli oyuncu Taxim isimli oyunda bir kadını canlandıracak. Yeni rolü için peruk takan, makyaj yapan, elbise ve topuklu ayakkabı giyen oyuncu izleyicileri çok şaşırtacak.

Çok yakında izleyiciyle buluşacak tiyatro oyununda Taxim Bistro isimli bir mekanda yolları kesişen birbirinden çok farklı 10 kişinin hikayesi anlatılacak. Tiyatro oyunun konusu şöyle olacak:

“Bir araya gelmesi mümkün ama bir arada yaşaması imkansız olan bu insanların yolları, bir anda beliren “hayatta kalma” kavşağında sınava tabi tutulursa neler olur? Taxim”, sistemin baskıcı düzeni ile kişisel bencilliklerin ve önceliklerin kesiştiği Araf’ın oyunu…”

Sevgilisi Deniz Bulutsuz’u dövdüğü ortaya çıktıktan sonra büyük tepki gören ve gözlerden uzaklaşmayı tercih eden Ozan Güven, bu süre içerisinde sosyal medya hesabından da paylaşımda bulunmamıştı. Ozan Güven, instagram hesabından en son paylaşımını 2020 yılının Temmuz ayında hakkında çıkan haberlerle alakalı yapmış, bir yazı yayınlayarak hayranlarına; ‘Ben sabrediyorum, lütfen siz de sabredin’ sözleriyle seslenmişti.