Ana sayfa Sosyal Medya Yasemin Yalçın’dan yıllar sonra gelen Sürahi hanım itirafı!..

Yasemin Yalçın’dan yıllar sonra gelen Sürahi hanım itirafı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Usta tiyatrocu Yasemin Yalçın, Armağan Çağlayan’ın Youtube kanalında yayınlanan Dur Bi Dinle programına konuk oldu.

Hakkında merak edilenleri anlatan Yasemin Yalçın, 90’lı yıllarda hamileyken çekilen bir fotoğrafı yüzünden psikolojisinin altüst olduğunu ve 80 kilodan 50 kiloya düştüğünü belirterek; “90’lı yıllarda magazin çok acayip bir şeydi. Biz bu kazanda yok olmayı tercih ettik. Bodrum’da bir evimiz var. Bodrum’u da görmüyoruz gittiğimizde. Güvercinlik’te sekiz kilometre içeride. Arkadaşlar geldi, Türkbükü de şimdiki gibi değil. Hiç gazeteci gelmez. İlk defa gittik.

Hamileyim, etekli de bir mayo giymişim. Muhafazakar demeyeyim ama mutaasıp bir tarafım vardır. Dikkat ederim. Tam kalkacağız, yanımızda yatan biri ‘İlyas Bey sizi çekiyorlar’ dedi. Pozsa ben veririm zaten buna ne gerek var. Büyük bir badire atlattım. Yutkunma yetimi kaybettim. Son zamanlarımda 80 kiloydum. 6 ayda 50 kiloya düştüm. Hastaneye gittim.

Yasemin Yalçın'dan yıllar sonra gelen Sürahi hanım itirafı!.. 7

Yoğurt gibi yumuşak şeyler yiyorum. Doktora gittim benim neyim var diye. Psikolojim alt üst oldu. Çok ah ettim. Tövbe de demeyeceğim. Acılarımı size anlatamam. Ben mayo- bikiniyle haber olmak için mi oyuncu oldum yahu!” ifadelerini kullandı.

Programda başarılı tiyatro geçmişi ve tiplemeleriyle ilgili de konuşan Yalçın, “Sürahi Hanım ile Alican’ı oynadığımda aynı yaştaydım. Farklı zamanlarda çekilmedi bunlar. Sürahi Hanım’ı canlandırıp, sonra üstümü çıkarıp Alican’ı oynuyordum” itirafıyla da şaşırttı.

Yasemin Yalçın, Yasemince çok tuttu. Hangi kanala gitsem ‘Yasemin Hanım bu çok iyi tuttu, bozmayalım’ dediler. Başka bir şey yapmamız mümkün olmadı” açıklamasını yaptı.

Yasemin Yalçın’ın konuk olduğu programın tamamını aşağıda izleyebilirsiniz;