Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel, o kapağın kısa filmini yayınladı, saatler içinde 1 milyonu geçti!

Hande Erçel, o kapağın kısa filmini yayınladı, saatler içinde 1 milyonu geçti!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Hande Erçel, şu sıralar Fox TV’nin sevilen romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı ile ekranlarda. Kerem Bürsin ile birlikte kamera karşısına geçtiği diziyle gündemden düşmüyor. Özellikle sosyal medyada büyük bir hayran kitlesi olan oyuncu, her yaptığıyla da olay olmakta. Genç ve başarılı bir isim olan Erçel, geçtiğimiz günlerde de bir dergiye kapak olmuştu.

Dizisiyle birlikte popülerliği de artan oyuncu, sık sık dergilere röportaj vermeye ve yeni sayılarında kapakta yer alıyor. Oyuncunun son olarak Mag dergisinin Aralık sayısındaki fotoğrafları, sosyal medyada hızla yayıldı.

Hande Erçel, derginin çıkmasının ardından fotoğrafları instagram sayfasından paylaştı. Milyonlarca hayranı da sosyal medyada bu fotoğrafları paylaşarak övgü dolu yorumlar yaptılar ve hala yapmaya da devam ediyorlar.

Hande Erçel, o kapağın kısa filmini yayınladı, saatler içinde 1 milyonu geçti! 7

Siyah elbiseler içinde hayli iddialı pozlar veren oyuncunun bu fotoğrafları büyük ilgiyle karşılandı. Hande Erçel, bu kez bir başka sürpriz yaparak çekimlerin canlı halini yayınladı.

Fotoğrafların çekimleri ile birlikte ayrıca kamera arkasından montajlanan kısa filmi de instagram sayfasından paylaştı.

Hayranlarının bir kaç saat içinde 1 milyon 240 bine yakın beğeni yaptığı ve 17 bine yakın yorum yazdığı kısa filmi aşağıda izleyebilirsiniz…

????