Ana sayfa Sosyal Medya Alın size doğallık! Eda Ece: Bunu siz istediniz!

Alın size doğallık! Eda Ece: Bunu siz istediniz!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Yasak Elma dizisinde oynadığı Yıldız karakteri ile gündemde olan Eda Ece, sosyal medyanın da gündeminden düşmeyen bir isim. Oyuncu, instagram hesabını o kadar etkin kullanıyor ki adeta dizinin setinden yeni haberler almak isteyenlerin adresi oldu! Hem günlük hayatından hem de kamera arkasından paylaşımlarıyla dikkat çekiyor.

Dizide başarıyla oynadığı Yıldız karakteriyle birlikte izleyenlerin başarılı oyunculuğuyla övgülere boğduğu isim, aynı zamanda güzelliğiyle de dikkat çekiyor. Pek çok ünlü gibi aslında doğal pozlar vermekten de çekinmeyen bir isim.

Ancak günün büyük kısmını sette geçiren oyuncu, daha çok paylaşımlarında Yıldız karakterinin makyajlı, giyinmiş haliyle pozlarını yayınlamakta.

Makyajsız görünmekten rahatsız olmayan oyuncu, yapılan bir araştırma sonucunu ortaya koyarak takipçilerine esprili bir gönderme yaptı ve yeni bir fotoğrafını yayınladı.

Spor salonunda olduğu görülen oyuncu, gözlüklü haliyle selfie çekti ve yapılan bir araştırmada en çok beğenilen selfie’lerin doğal çekimler olduğunu belirtip “Bunu siz istediniz” diyerek en doğal halini paylaştı.

İşte Eda Ece’nin o paylaşımı…

Yabancı bir kaynakta okudum; yapılan kapsamlı bir sosyal medya araştırmasında, paylaşılan fotoğraflar arasında en beğenilenlerin doğal çekilmiş selfieler oldukları, profesyonel çekimlerin daha az sevildiği yazıyordu. Bunu siz istediniz???????? not: gezen değil,okuyan bilir????

Alın size doğallık! Eda Ece: Bunu siz istediniz! 7