Ana sayfa Sosyal Medya Bergüzar Korel, o elbiseyi bağışladığını açıkladı!

Bergüzar Korel, o elbiseyi bağışladığını açıkladı!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Son dönemde sosyal medyayı etkin kullanmaya başlayan isimler arasında geliyor Bergüzar Korel. Bilindiği gibi oyuncu şu sıralar televizyon ekranlarında yok. En son Vatanım Sensin dizisinde oynamıştı. Daha sonra oğlu Han’a hamile kalan oyuncu, bir süre projelerine ara vermek durumunda kalmıştı.

Korel, hamileliğinin başlangıcında ‘Kızlar ve Oğlanlar’ isimli bir oyunla sahneye çıkıyordu ama doktoru dinlenmesi gerektiğini söyleyince tiyatroya da ara vermişti.

Halit Ergenç ile evli olan ve Ali isimli ilk oğlunun ardından ikinci oğlu Han’ı da 2020 Mart ayında dünyaya getiren Bergüzar Korel, şu sıralar pandemi nedeniyle evde oğulları ile ilgileniyor. Eşi Halit Ergenç ise son olarak Babil dizisi ile ekrana gelmekteydi ancak dizi kısa süre önce final yaptı.

Bergüzar Korel, her ne kadar dizilerle ekranda olamasa da bir süredir instagram sayfasından bol bol paylaşımlar yaparak hayranlarını mutlu etmekte. Oyuncu, ev halini de evdeki sevimli köpekleriyle maceralarını da paylaşıyor zaman zaman.

Ancak çift, bilinçli olarak yeni doğan oğulları Han’ı da diğer oğulları Ali’yi de paylaşmıyorlar sosyal medya hesaplarından. Korel, hesabını çoğu zaman da SMA hastası çocuklar için paylaşımlara ayırıyor ve sosyal sorumluluk mesajları veriyor.

Oyuncu yine benzer bir paylaşım yaptı ve bu kez 2019’u 2020’ye bağlayan gece, oğlu Han’a hamileyken çıktığı O Ses Türkiye Yılbaşı programı için giydiği elbiseyi bağışladığını açıkladı.

Instagram’daki paylaşımında İyilik Elçileri SMA sayfası için o gece giydiği elbiseyi bağışladığını ve almak isteyenlerin de bu sayfadan alabileceklerini belirtti.

İşte Bergüzar Korel’in o gece giydiği elbisesi ve paylaşımı:

Bergüzar Korel, o elbiseyi bağışladığını açıkladı! 8

Herkese iyi haftalar.
Yasak’tan çıktık ama ben zaten her daim evde olduğum için hayatımda pek bir şey değişmedi.
Sürekli evde pijamayla gezmekten yıldım iki gün dışarı çıkacakmış gibi yapıp yüzüme bi iki şey sürdüm iyi geldi.
Bugün üçüncü gün aşırı istikrarlıyım.
Fotoğrafın zıttı pijamayla sesleniyorum sizlere????
Tam bir #pejmürde serisinden fırlamış gibi.
Bu hafta sma’lı yavrularımızı unutmayın olur mu?
Ben O Ses Yılbaşı’nda giydiğim elbisemi @iyilik_elcileri_sma sayfasına bağışladım açık arttırmada şu anda????
Sizler de bu sayfadan ürün satın alıp ya da ürün bağışı yapıp bu yavrulara destek olabilirsiniz.
Hepinizi kucaklarım korona yokmuş gibi.
#bitartıkcorona

Bergüzar Korel, o elbiseyi bağışladığını açıkladı! 9