Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel ödülü bu kez güzelliği ve oyunculuğuyla değil iyiliğiyle aldı!

Hande Erçel ödülü bu kez güzelliği ve oyunculuğuyla değil iyiliğiyle aldı!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Sen Çal Kapımı dizisinin dünyada büyük bir başarı elde etmesinin ardından kariyerinde çok hızlı bir yükselişe geçen Hande Erçel, ödülleri de sıralıyor. En son Rusya’dan “En Havalı Kız” ödülü kazanan güzel oyuncu bu kez güzelliği değil iyiliğiyle ödüle layık görüldü.

Son zamanlarda Türkiye’nin en çok konuşulan kadın oyuncusu Hande Erçel. Sen Çal Kapımı dizisiyle ününü Türkiye sınırları dışına çıkaran güzel oyuncu sosyal medyada da milyonlarca takipçisiyle Hollywood ünlülerini dahi geride bırakmış durumda.

Hem yurt dışından hem de Türkiye’den birçok ödüle layık görülen Hande Erçel bu kez çok daha anlamlı bir başarı elde etti. Güzel oyuncu İyi Niyet Elçisi olduğu Kansersiz Yaşam Derneği’yle gerçekleştirdiği ‘Kahramanım Ol’ projesiyle Dijital Kadın Ödüllerinde “Yılın En İyi Dijital Kadın Yardım Projesi” ödülüne layık görüldü.

Annesini genç yaşta kanserde kaybeden güzel oyuncu bu hastalıkla savaşanlara destek olmak amacıyla Kansersiz Yaşam Derneği’nin iyi niyet elçisi olmuştu. Hande Erçel dernek için çekilen filmde rol alarak halka kanser hastalarına destek vermesi için çağrıda bulunmuştu.

Hande Erçel ödülü bu kez güzelliği ve oyunculuğuyla değil iyiliğiyle aldı! 7

Hande Erçel bu projesiyle Dijital Kadın Ödüllerinde “Yılın En İyi Dijital Kadın Yardım Projesi” ödülüne layık görüldü. Erçel’e ödülü 8 Mart gününde düzenlenecek törenle verilecek. Hande Erçel bu projesiyle hayranının büyük takdirini kazanmıştı.

Güzel oyuncu bir yandan da gelecek projeleri için çalışmalarını sürdürüyor. Ağustos ayında Türkiye’de yayına girecek olan uluslararası dijital yayın platformu Disney Plus’la anlaşan Erçel, bu platform için çekilecek bir dizide başrol oynayacak.

Erçel’in ayrıca İtalya’ya gitmeye hazırlandığı öğrenildi. İtalya’da bir yayıncının Sen Çal Kapımı dizisini roman haline getirmesi üzerine Erçel’in sevgilisi ve rol arkadaşı Kerem Bürsin’le çekim ve röportajlar gerçekleştirmek üzere İtalya’ya gideceği belirtildi.