Ana sayfa Dizi Analiz Yargı dizisinde izleyicilere anket yapıldı, hakime Neva ile anne Laçin ikilemi yaşandı!

Yargı dizisinde izleyicilere anket yapıldı, hakime Neva ile anne Laçin ikilemi yaşandı!

tarafından kadir kadir
Yargı dizisinde Engin'i öldüren kadın kim

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin güçlü konusu ve sağlam kadrosuyla yeni sezondaki en iddialı dizilerinden biri olan Yargı, soluksuz izlenilen son bölümünün ardından soru işaretleri bıraktı.

Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in başrolünde yer aldıkları dizide, son bölüm iki aşığın kavuşmasına sahne olurken, Ceylin’in “Bir kadındı! Saçları rüzgarda savruluyordu. Bir kadındı… Saçları şampuan kokuyordu” sözleriyle olayları hatırlamaya başlamasıyla Engin’i öldürenin bir kadın olduğunu işaret ediyordu.

Dizi sonrasında izleyiciler sosyal medya mesajlarıyla ihtimalleri yorumlarken Yargı dizisinin sosyal medya hesabı üzerinden açılan ankette dizi takipçilerine “Çember daraldı. Engin’in katili bir kadın! Peki sence kim? Cevaplarını merakla bekliyoruz” sorusu yöneltildi.

Yargı anket

İlk ankette Aylin, Merve, Özlem, Başka biri seçenekleri arasından %58,5 oranıyla Aylin, Merve ve Özlem karakterlerini eleyen izleyiciler ikinci açılan ankette yöneltilen Ceylin, Laçin, Neva ve Seda seçeneklerinden %44,8 ile Neva ve %41,7 oranıyla Laçin arasında kaldı.

Senaristliğini Sema Ergenekon’un yaptığı dizide daha önceki bölümler birçok ters köşeye sahne olmuştu. Fail konusunda çember geniş olsa da yine bir ters köşe yaşanacak mı Pazar günü izleyip göreceğiz.