Ana sayfa Sosyal Medya Tuba Büyüküstün ile Murat Boz arasında neler oluyor? Bu pozlar aşk iddialarını tekrar gündeme taşır!..

Tuba Büyüküstün ile Murat Boz arasında neler oluyor? Bu pozlar aşk iddialarını tekrar gündeme taşır!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün ve şarkıcı Murat Boz Netflix için çekilen Another Self adlı dizide baş rolde yer alıyor.

Çift, çekimleri geçtiğimiz yılın yaz aylarında Ayvalık’ta gerçekleşen Another Self dizisinin setinden samimi pozlarını  instagram hesaplarından paylamış ve ikili hakkında aşk dedikoduları çıkmıştı.

Tuba Büyüküstün o dönem çıkan aşk haberleriyle ilgili magazin basınına; “Hakkımızda çok dedikodu çıktı. Siz bizden daha iyi biliyorsunuz”  açıklamasını yapmıştı.

Tuba ile güzel bir iş çıkardık diyen Murat Boz ise iddiaları, “Arada öyle paylaşımlar yapıyorum” şeklinde yalanlamıştı.

İkiliden yeni fotoğraf geldi. Tuba Büyüküstün’ün instagram hesabından paylaştığı fotoğraf aşk iddialarını yeniden alevlendireceğe benziyor.

Tuba Büyüküstün ile Murat Boz arasında neler oluyor? Bu pozlar aşk iddialarını tekrar gündeme taşır!.. 8

Murat Boz ve Rıza Kocaoğlu ile birlikte fotoğrafını takipçileriyle paylaşan oyuncunun keyifli hali gözlerden kaçmadı.  Another Self ekibi yeniden bir araya geldi, Murat Boz da ekip arkadaşlarıyla birlikte fotoğraflarını instagram hesabına taşıdı.

Dizide ikiliye aralarında, Seda Bakan, Serkan Altunorak, Fırat Tanış ve Rıza Kocaoğlu gibi etkili isimlerin de bulunduğu oyuncu kadrosu eşlik ediyor.

Dizinin daha birinci sezonu yayınlanmadan ikinci sezonunun da çekileceği duyurulmuştu. OGM Pictures yapımcılığında çekilen, yönetmenliğini Burcu Alptekin’in yaptığı sekiz bölümden oluşan Another Self dizisinin ilk sezonunun 2022 yılının başlarında izleyiciyle buluşması planlanıyor.

Tuba Büyüküstün ile Murat Boz arasında neler oluyor? Bu pozlar aşk iddialarını tekrar gündeme taşır!.. 9

‘Ada’ ile ‘Toprak’ aşkının ön plana çıktığı Another Self’de, ‘Ada’yı Tuba Büyüküstün, Toprak’ı ise Murat Boz canlandırıyor. Hikayede, ‘Ada’ karakterinin evliyken gönlünü başka birisine kaptırması ise ayrı bir detay olarak dikkat çekiyor.

Merakla beklenen Another Self, aynı okuldan mezun olan üç kadından birinin kansere yakalanması ve aralarında yaşananları konu ediniyor.