Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel öyle bir fotoğraf paylaştı ki söze gerek bırakmadı!

Hande Erçel öyle bir fotoğraf paylaştı ki söze gerek bırakmadı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Son yılların en çok konuşulan, en popüler oyuncularından birisi Hande Erçel. Sen Çal Kapımı isimli Fox Tv’nin romantik komedi dizisiyle geçtiğimiz yazdan beri ekranlarda. Özellikle son dizisiyle de büyük bir hayran kitlesi edindi.

Sosyal medyada çığ gibi büyüyen fanları, oyuncuyu hiç gündemden düşürmüyor. Hızla büyüyen instagram hesabındaki takipçi sayısı, 21,4 milyona ulaşmış durumda!

Kerem Bürsin ile dizinin sezon finalinin ardından Maldivler’de ortaya çıkmaları, zaten varolan aşk dedikodularını da büyüttü. İkilinin birlikte olmalarını isteyen fanları ise coşmuş durumda!

Nisan ayının ortasında sezon arası veren dizinin dün teaser çekimlerinin gerçekleştirildiği biliniyor. Dizinin yeni bölüm çekimleri ise Mayıs sonunda başlayacak. Haziran ayında da ekranda olması bekleniyor.

Bu arada instagram’dan ilgiyle takip edilen Hande Erçel’in son yaptığı paylaşım ise, hiç bir söze gerek bırakmayacak kadar sevgi ve şefkat dolu bir fotoğraftı!

2019 yılında annesini kaybeden Hande Erçel, ailesine düşkünlüğü ile de biliniyor. Ablası Gamze Erçel ve babasının yanı sıra yeğeni Mavi ile mutlu bir aileleri olan oyuncu, sık sık onlarla bir araya geliyor.

Erçel’in son paylaşımı ise babasına sarıldığı bir anın fotoğrafı. Baba kızın birbirlerine olan sevgileri, fotoğraftan bile belli oluyor. Oyuncu, babasının doğum gününü “Babam iyi ki doğmuş” sözleriyle kutladığı pozunda, huzur ve şefkat dolu anlarını paylaştı.

Hande Erçel öyle bir fotoğraf paylaştı ki söze gerek bırakmadı! 7