Ana sayfa Sosyal Medya Final yapan Baraj dizisinin ardından, Feyyaz Duman’dan son mesaj da geldi!

Final yapan Baraj dizisinin ardından, Feyyaz Duman’dan son mesaj da geldi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Sezon sonuna yaklaşırken pek çok dizi ekranlara veda etmeye başladı. Bazı dizilerin bir sonraki sezona devam etme kararının ardından ara verdi ekranda, bazı diziler de hikayelerini bitirerek son vedalarını yapıyor. Dün akşam iki dizinin vedası vardı ekranda.

Birisi Star TV’de Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek’in başrolünde oynadıkları Sefirin Kızı dizisi, diğeri de Fox TV’de geçtiğimiz sezon yayınlanmaya başlayan Baraj dizisiydi.

Med Yapım imzalı ve Feyyaz Duman, Gizem Karaca, Biran Damla Yılmaz, Sumru Yavrucuk gibi isimlerin rol aldıkları dizi, 39. bölümüyle birlikte final yaptı.

Dizide Nazım karakterine hayat veren Feyyaz Duman, öncesinde sinema filmlerinde ve bazı dizilerde rol almış olmasına karşılık, televizyon izleyicisinin Kadın dizisindeki Arif karakteri ile tanıdığı bir isim.

Oyuncu, Arif karakteriyle büyük bir hayran kitlesi edinirken, çok da sevildi. Sonrasında da Baraj dizisinde izleyici karşısına çıktı.

Oyunculuğu, performansı ile diziyi izleyenlerden övgü dolu yorumlar alan Feyyaz Duman, iki sezondur oynadığı diziye ve Nazım karakterine, finalin ardından, instagram hesabından veda etti.

Duman, “Hoşçakal Baraj, Hoşçakal Nazım Usta. Yapımda ve yayında emeği olan herkese sonsuz teşekkürler ve bizi final bölümüne kadar yalnız bırakmayan siz kıymetli seyircilerimiz. Var olun” sözleriyle veda etti. Paylaşımına, Kadın dizisinde birlikte rol aldıkları  Gökçe Eyüboğlu’nun da beğeni yaptığı görülüyor…
Final yapan Baraj dizisinin ardından, Feyyaz Duman'dan son mesaj da geldi! 7