Ana sayfa Dizi Haberleri Uğur Güneş, Esra Bilgiç ile oynadığı dizisi Kanunsuz Topraklar’dan müjdeyi verdi!

Uğur Güneş, Esra Bilgiç ile oynadığı dizisi Kanunsuz Topraklar’dan müjdeyi verdi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de yayınlanacak olan Kanunsuz Topraklar dizisiyle ilgili çalışmalar uzun süredir devam ediyordu. Uğur Güneş’in Bir Zamanlar Çukurova dizisinden ayrılacağının duyulmasıyla birlikte, yeni dizisi için anlaştığı da konuşulmuştu.

Güneş ile birlikte başrolde oynayacak kadın oyuncu arayışı ise aylar sonra netleşti. Ramo dizisinin final yapmasının ardından Esra Bilgiç, dizinin kadın başrolü olarak kadroya dahil oldu.

1940’lı yıllarda geçen bir hikayenin anlatılacağı dizinin kadrosu da şekillendi. Murat Daltaban, Necip Memili, Mine Teber’in de rol alacakları dizinin yönetmenliğini Faruk Teber yapacak. Gold Film imzalı dizinin senaryosunu ise Zülküf Yücel yazıyor.

İlk olarak çekimlerin Zonguldak’ta başlayacağı haberleri bir süre önce gündeme gelmişti. Uğur Güneş’in kısa süre önce Zonguldak’tan yaptığı instagram paylaşımları dikkat çekti.

Dizide Davut isimli bir madenciye hayat verecek olan Güneş’in son paylaşımı ise diziyle ilgili heyecanı da arttırdı. Oyuncu, 1. bölüm senaryosunun fotoğrafını paylaştı.

Bu paylaşım ile birlikte dizinin çekimlerinin yakın zamanda başlayacağını da duyurmuş oldu! Bu arada Kanunsuz Topraklar dizisi için İstanbul’da bir plato kuruldu. Çekimler burada devam edecek.

İşte Uğur Güneş’in diziyle ilgili heyecan yaratan paylaşımları…

Uğur Güneş, Esra Bilgiç ile oynadığı dizisi Kanunsuz Topraklar'dan müjdeyi verdi! 9

Uğur Güneş, Esra Bilgiç ile oynadığı dizisi Kanunsuz Topraklar'dan müjdeyi verdi! 10

Uğur Güneş, Esra Bilgiç ile oynadığı dizisi Kanunsuz Topraklar'dan müjdeyi verdi! 11