Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel tahtını geri aldı! Demet Özdemir fena düştü! İşte en çok konuşulanlarda sürpriz sonuçlar…

Hande Erçel tahtını geri aldı! Demet Özdemir fena düştü! İşte en çok konuşulanlarda sürpriz sonuçlar…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Dizileriyle ekranda yer alan genç ve başarılı kadın oyuncuların, aynı zamanda sosyal medyada da konuşulmasıyla birlikte başka bir tablo daha ortaya çıkıyor. Oyunculara gelen ileti sayılarına bakılarak en çok konuşulanlar listesi oluşuyor. Uzunca bir süredir Sen Çal Kapımı dizisiyle gündemden düşmeyen Hande Erçel zirvedeydi ama sürpriz bir isim onu tahtından etmişti.

Geçtiğimiz ay yayınlanan ilk 10 listesinde bir ara Show TV’de yayınlanan Çukur dizisinde Karaca’yı oynayan Ece Yaşar’ı, Hande Erçel’in tahtına çıktığı ve birinci sırada yer aldığı görülmüştü. Erçel ise 2. sıraya düşmüştü. Ancak görünen o ki Hande Erçel’in popülerliği yeniden tavan yaptı ve ilk 10 listesinin ilk sırasına yeniden yerleşti.

Ancak uzun zaman 2.lik tahtında oturan Demet Özdemir’in durumu ise gittikçe değişti! TV8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisiyle ekranlara gelen oyuncu, Hande Erçel’in ardından 2. sıradaydı. Ancak Ece Yaşar’ın ilk sıraya yerleştiği hafta, o da 4. sıraya gerilemişti.

Hande Erçel tahtını geri aldı! Demet Özdemir fena düştü! İşte en çok konuşulanlarda sürpriz sonuçlar... 8

Yukarıdaki tablo 18 Aralık’a ait. Ece Yaşar’ın hızlı çıkışıyla dikkat çeken  bir tablo oldu. Ancak bir hafta sonra durum değişti ve Hande Erçel yeniden ilk sıraya yerleşti. Medya Takip Merkezi’nin sosyal medya ölçümleme merkezi olan Digilup’un verileriyle son gelen tablo ise aşağıda.

Geçtiğimiz hafta gelen iletilerle ilk 10 sıralaması şu şekilde: Hande Erçel ilk sırada. 2. sırada ise hızlı bir yükselişle Baraj dizisinde oynayan Biran Damla Yılmaz yer alıyor. Ece Yaşar’ın 3. sıraya gerilediği görülmekte. 4. sırada sürpriz bir çıkışla Alev Alev dizisinde oynayan Biran Damla Yılmaz var.

Demet Özdemir ise bir önceki hafta 6. sıradayken 5. sıraya gelmiş ama uzun zaman kaldığı 2. sıraya bakarak ileti sayısı hala düşük! 6. sırada Sefirin Kızı dizisiyle gündemde olan Neslihan Atagül ve 7. sırada yerini koruyan Arıza’da oynayan Ayça Ayşin Turan var.

Hercai’nin Reyyan’ı Ebru Şahin de yerini koruyanlardan. 8. sırada yer alıyor. 9. sırada ise Sevda Erginci listeye giriyor. Uyanış Büyük Selçuklu’da oynayan Erginci, bir sürpriz yaparak ilk 10’a girmeyi başarmış. Hazal Subaşı ise Çukur dizisinden geçtiğimiz hafta ayrılışı ile çok konuşulmuştu. Onu da 10. sırada görüyoruz.

Hande Erçel tahtını geri aldı! Demet Özdemir fena düştü! İşte en çok konuşulanlarda sürpriz sonuçlar... 9