Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin, Engin Akyürek’i geçemedi ama Feyyaz Duman çok şaşırttı! Tablo çok değişti!

Kerem Bürsin, Engin Akyürek’i geçemedi ama Feyyaz Duman çok şaşırttı! Tablo çok değişti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü oyuncuların dizileriyle birlikte ekranda yer almasıyla popülariteleri de artıyor. Dizisi bitenler daha az gündeme gelirken, dizileri devam edenler ise sosyal medyada çok konuşuluyor. Her hafta gelen ileti sayılarına göre de ilginç tablolar ortaya çıkıyor. Bunlardan bir tanesi de en çok konuşulan erkek oyuncularla ilgili tablo.

Bir süredir tablonun ilk sırasında Engin Akyürek yer alıyor. Sefirin Kızı dizisi, sosyal medyanın en çok konuşulan dizileri arasında daha geri sıralardayken, Engin Akyürek oyunculuğu ile konuşturuyor anlaşılan. Gelen ileti sayılarına bakılınca en yakın rakibi Kerem Bürsin’e de fark atmış.

Üstelik durum hayli ilginç. Zira sosyal medyada en çok konuşulan dizi sıralamasında aylardır Kerem Bürsin’in Hande Erçel ile başrolünde oynadığı Sen Çal Kapımı dizisi birinci sırayı kimseye bırakmıyor. Hande Erçel de en çok konuşulan kadın oyuncular kategorisinde, geçtiğimiz ay bir haftalık yerini Ece Yaşar’a bırakmış olsa da aylardır ilk sırada ve geçen hafta da tahtını geri aldı!

Ancak Kerem Bürsin’in durumu farklı! Dizisi de partneri de sosyal medyada en çok konuşulanlarda ilk sırada ama o hala 2. sırada! Engin Akyürek’i geçemiyor. Fakat yerini de kimseye bırakmaya niyetli değil!

Aşağıda 7 Ocak’ta Medya Takip Merkezi’nin sosyal medya ölçümleme servisi olan Digilup’un tablosunu görüyorsunuz. İlk 10 sıralamasında 3. sırada yer alan isim ise şaşırttı! Baraj dizisinde Nazım karakterini oynayan Feyyaz Duman’ın ileti sayısı, Kerem Bürsin’e yaklaşmış durumda!

31 Aralık tarihinde yayınlanan verilere bakılınca ise durum aşağıdaki gibi. Feyyaz Duman, bir önceki hafta 7. sıradayken bir anda 3. sıraya kadar yükselmiş. Bunun en büyük nedeni de geçtiğimiz hafta Baraj dizisinin gittikçe hikayesinin daha da ilginçleşmesi ve beklenmeyen gelişmelerin, sürprizlerin yaşanması olarak görülebilir!

Kadın dizisindeki Arif ile çok sevilen Feyyaz Duman’ın Baraj dizisindeki oyunculuğu da izleyenler tarafından övgü dolu yorumlarla sosyal medyada çok konuşulmakta. Duman’ın da bu hızlı yükselişinde hem dizinin senaryosunda karakterinin daha etkin bir hale getirilmesi hem de güçlü oyunculuğu yatıyor…

Zümrüdüanka dizisi geçtiğimiz hafta biten Alp Navruz, bir önceki hafta 5. sıradayken 4. sıraya yükselmiş. Bakalım dizisi bittiği halde bu hafta da sırasını koruyabilecek mi? Alev Alev’de oynayan Cihangir Ceyhan ise 3’ten 5. sıraya gerilemiş.

Berker Güven 6, Uraz Kaygılaroğlu 7, Akın Akınözü 8, Tolga Sarıtaş 9 ve Murat Yıldırım ise 10. sırada yer alıyor.

Geçtiğimiz haftalarda ilk 10’da yer alan Mucize Doktor’un Ali Vefa’sı Taner Ölmez ise son tabloda ilk 10’da yok…

Bakalım haftaya listede ne gibi değişiklikler olacak?