Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hande Erçel uzun süredir anlatıyor ama kimseyi inandıramıyor!

Hande Erçel uzun süredir anlatıyor ama kimseyi inandıramıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı isimli dizi projesinde Kerem Bürsin ile başrolde yer alan ve dizide tanıştıktan sonra da aşk yaşamaya başlayan ikili, bir döneme damga vurmuştu. Hem dizi hem de aşkları ile gündemden düşmedikleri günler artık geride kaldı. Hande Erçel için de Kerem Bürsin’den sonra birçok kişi ile aşk haberleri çıktı.

Ancak ünlü oyuncu bu aşk dedikoduları yüzünden de çok sıkıntılar yaşıyor. Yanında bulunan bir arkadaşıyla bile hakkında aşk iddiası çıkartılması, bir görüntüye dayanarak basında böyle büyük haberler yapılması ünlü oyuncuyu çok üzüyor.

Hande Erçel, basında bu tür iddiaları ortaya atanlara insanların bir hayatının olduğu gerçeğini anlatmaya çalışırken, kurduğu cümleler bir üzüntü ve kızgınlığın da eseri.

Ünlü oyuncu, hakkında çıkan yeni aşk iddiası sonrasında yaptığı şu açıklama ile ne kadar üzüldüğünü ortaya koydu:

“Bir haber yapıldı ve ben çok üzüldüm. Çok sevdiğim bir basketbolcu arkadaşım ile haber yazıldı. Bazen insanların da bir hayatı olduğunu bilmeden haber yapıyorlar. Bu beni artık açıkçası üzüyor. Böyle bir şey yok. Benim çok sevdiğim bir arkadaşım sadece. Her yerde çok yazılınca böyle bir açıklama yapmak istedim. Hayatımda kimse yok. Uzun zamandır söylüyorum ama inandıramadım. Herhalde bekar bir kadınım diye sürekli bir şeyler yazılacak.”

Ünlü oyuncu yılbaşı için de özel bir planının olmadığını ve ailesi ile 2023 yılını karşılayacağını da sözlerine ekledi.