Ana sayfa Dizi Haberleri Aziz dizisinden sonra Fırat Tanış yine bomba gibi bir diziyle ekrana dönüyor!

Aziz dizisinden sonra Fırat Tanış yine bomba gibi bir diziyle ekrana dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aziz dizisinde yine çok farklı bir karakteri canlandırarak hayranlarını bir kez daha mest eden Fırat Tanış, üst üste projelerde yer alarak farklı rollerin ruhunu yansıtma konusunda ustalğını sergiliyor. Aziz gibi etkili bir televizyon dizisinden sonra, Zeytin Ağacı isimli Netflix dizisinde bu sefer Zaman karakteri ile bambaşka bir hikayenin parçası olan ünlü oyuncu, yine hayranlarını etkileyen bir performans ortaya koydu.

Netflix’in bir başka dizisi olan Kulüp’ün ilk sezonunda Çelebi olarak büyük ilgi çeken oyuncu, şimdi de yeni bir televizyon dizisi olan Benim Adım Farah ile yeniden hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Son gelen haberlere göre Engin Akyürek ile Demet Özdemir ikilisinin başrolde yer aldığı kesinleşti. Aslı Enver’in hamile olması nedeniyle vazgeçmesinin ardından Demet Özdemir’in rolü kabul etmesi de son dönemde diziyi öne çıkartan bir gelişme oldu.

Benim Adım Farah dizisinde çocuğunun hastalığı nedeniyle mafyanın temizlik işlerinde kullandığı bir kadın karakterini izleyeceksiniz. Arjantin’de çok büyük başarı kazanan La Chica Que Limpia isimli diziden uyarlanan Benim Adım Farah dizisinde yer alacak usta isimler arasında Mustafa Avkıran, Ali Sürmeli ve Fırat Tanış da bulunuyor.

Aziz dizisinden sonra Fırat Tanış yine bomba gibi bir diziyle ekrana dönüyor! 7

Recai Karagöz’ün yönetmen koltuğunda oturacağı dizi için ön hazırlıklar devam ederken, şimdiden Fırat Tanış hayranları nasıl bir rolle ekrana geri döneceğini çok merak ediyor.

Fox TV’de yayınlanacak olan dizi için titiz bir ön hazırlık süreci yaşanıyor. Deniz Dargı, Cenk Boğatur ve Cem Görgeç’in senaryosunu yazdığı diziden beklentiler büyük. Bu üç senarist daha önce Son Yaz dizisini ortaya çıkarttıkları için büyük dikkat çekmişti.

Benim Adım Farah dizisinde genç isimler ile tecrübeli oyuncuların bir kaynaşmasını izleyeceksiniz. Fırat Tanış da 2001 ylından bu yana setlerde yer alan bir isim olarak 21 yıllık deneyimiyle hikayenin en önemli isimlerinden birisi olacak gibi gözüküyor.