Ana sayfa Sosyal Medya 1. belli, 2. kim? Hande Erçel ve Demet Özdemir rekabetinde son durum! İşte en çok konuşulanlar…

1. belli, 2. kim? Hande Erçel ve Demet Özdemir rekabetinde son durum! İşte en çok konuşulanlar…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekrandaki diziler kadar dizi oyuncuları da büyük bir merakla izleniyor. Sadece televizyondan değil, sosyal medyadan da ilgiyle takip edilen oyuncular, paylaşımlarıyla ve dizileriyle gündemden düşmüyor. Son dönemin en çok konuşulan isimleri arasında Hande Erçel ve Demet Özdemir geliyor. Instagram’daki takipçi sayılarıyla da yarışan iki genç ve başarılı isim, aynı zamanda sosyal medyadaki kimi kategorilerdeki rekabetleriyle de dikkat çekiyor.

Fox TV’de yayınlanan romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı ile ekranlara gelen Hande Erçel, instagram’da da ilgiyle takip edilen bir isim. Erçel, yeni dizisiyle birlikte takipçi sayısını hızla yükseltiyor. Son olarak 17 bine geldi bu sayı.

Demet Özdemir de Erkenci Kuş dizisinden sonra artık romantik komedi dışında bir dizide oynamak istemiş ve dram dizisi olan Doğduğun Ev Kaderindir ile ekranlara gelmeye başlamıştı. TV8’de yayınlanan dizideki performansı ile övgü dolu yorumlar alırken, instagram’dan da ilgiyle takip edilmekte. Oyuncunun 11 milyon 400 bin takipçisi var.

1. belli, 2. kim? Hande Erçel ve Demet Özdemir rekabetinde son durum! İşte en çok konuşulanlar... 8

Dolayısıyla takipçi sayılarına bakılarak aslında iki oyuncunun kıyasıya rekabetinde Hande Erçel’in bir adım önde olması da çok sürpriz değil. Ancak Demet Özdemir’in bir hafta içinde aldığı ileti sayısı, 3. sırada yer alan Ceren Yılmaz’a açık ara ciddi bir fark atıyor!

Rekabetin büyüğü ise Hande Erçel ve Demet Özdemir arasında yaşanmakta. Erçel’in 120 bini geçen ileti sayısına, Demet Özdemir’in 105 bini geçen sayı ile en yakın rakibi olduğu görülmekte.

Kadın oyuncular arasında yapılan bu araştırmada sosyal medyada en çok konuşulan isimler sıralamasında yer değiştirenler oluyor ama Demet Özdemir ve Hande Erçel’in yeri uzun süredir aynı.

4. sırada Biran Damla Yılmaz, 5. sırada Ebru Şahin, 6. sırada Ece Yaşar, 7. sırada Neslihan Atagül, 8. sırada Demet Evgar, 9. sırada Buru Özberk ve 10. sırada ise Hazal Subaşı yer almakta.

İşte o sıralama:

1. belli, 2. kim? Hande Erçel ve Demet Özdemir rekabetinde son durum! İşte en çok konuşulanlar... 9