Ana sayfa Sosyal Medya Bu ne şuh haller? Demet Özdemir, Yeşilçam filmlerinden fırlamış gibi resmen!

Bu ne şuh haller? Demet Özdemir, Yeşilçam filmlerinden fırlamış gibi resmen!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – tv8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisindeki Zeynep karakteriyle gündemde olan Demet Özdemir, sık sık setten paylaşımlar yapıyor. Sosyal medya hesabından dizide birlikte oynadığı ünlü isimlerle veya set ekibiyle fotoğraflarını, videolarını paylaşan oyuncu, takipçileri tarafından da ilgiyle izleniyor.

Çarşamba akşamları ekrana gelen dizide İbrahim Çelikkol ile başrolde yer alan Demet Özdemir, romantik komedi dizilerinin ardından dram dizisiyle de oyunculuk sınavı veriyor adeta ekranda. İzleyicilerin onu Zeynep karakteriyle çok beğendiği ve övgüler yağdırdığı sosyal medyada günlük hayattan halleriyle de dikkat çekiyor.

Doğal, samimi, içten, enerjik ve esprili halleriyle dikkat çeken Demet Özdemir, alçak gönüllü tavırlarıyla da hayranlarının sevdiği bir isim.

Yaptığı paylaşımlarla birlikte ne kadar esprili bir kişilik olduğu da artık biliniyor. Zaman zaman da güzelliğini ortaya koyan pozlarıyla yine beğenileri toplamakta.

Dizinin yeni bölümünün yayınlanmasına saatler kala yaptığı son paylaşım ise beğeni topladı. Setteki karavanında çekimleri beklerken görülen oyuncu, fotoğrafını mavi filtre ile farklılaştırırken kıyafeti ve duruşuyla da adeta Yeşilçam’daki artistlerin şuh halleri gibiydi…

İşte Demet Özdemir’in o hali…

Karavan ????