Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Cem Yılmaz’ın Erşan Kuneri dizisinde kimler rol alacak?

Cem Yılmaz’ın Erşan Kuneri dizisinde kimler rol alacak?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Cem Yılmaz’ın Netflix’te yayınlanacak olan dizisi Erşan Kuneri’den beklentiler çok yüksek… Ünlü komedyenin ilk kez dizi yapacak olması da hayranlarını bir hayli heyecanlandırıyor.

Pandemi nedeniyle gösterileri ertelenen Cem Yılmaz hayranları, ünlü komedyeni Erşan Kuneri olarak Netflix’te izleyeceği günleri bekliyor. Ancak dizinin henüz oyuncu kadrosu belli oldu ve hazırlıklar sürüyor.

Peki Erşan Kuneri dizisinde kimler rol alacak? Cem Yılmaz’ın sette bir arada bulunacağı isimler birbirinden yetenekli oyuncular olacak.. En son Sefirin Kızı dizisinde Gediz karakterine hayat veren Uraz Kaygılaroğlu zaten bir süredir Yılmaz ile birlikte çalışmalar yapıyordu.

Ayrıca Masumlar Apartmanı dizisinde Safiye ve Gülben karakterleri ile öne çıkan Ezgi Mola ile Merve Dizdar ikilisinin de rol alacağı biliniyordu…

Yasak Elma dizisinde rol almakta olan Nilperi Şahinkaya, en son Kanal D’nin aile komedisi dizisinde izlediğimiz Çağlar Çorumlu ile Cem Yılmaz projelerinin vazgeçilmez ismi Zafer Algöz de Erşan Kuneri dizisinde yer alacak.

Alışveriş yaparken görüntülenen Cem Yılmaz’ın magazincilere mesafeli tavrı da yine dikkatlerden kaçmadı.