Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir; İnanılmaz hırslı ve başarı odaklı bir karakterim var!

Demet Özdemir; İnanılmaz hırslı ve başarı odaklı bir karakterim var!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Demet Özdemir Hello Dergisi’nin bu haftaki sayısının kapak yıldızı oldu. Dergi için birbirinden iddialı pozlar veren oyuncu, aşk ve iş hayatı ile ilgili çarpıcı açıklamalarda da bulundu.

Kariyerinin en parlak dönemini yaşayan güzel yıldız, şu açıklaması ile çok dikkat çekti: “Özgürlüğümü kazanmak için tek başıma başarıya odaklı bir yolculuk gerçekleştiriyorum. Güçlü olmak ve başarıyı hissetmek; en büyük güzellik gibi geliyor bana. Zaten bir kadını güzelleştiren şey de güçtür. Başarı; sonsuz ve sınırsız bir kelime. Yolculuğumun temel duygusu bu. İnanılmaz hırslı ve başarı odaklı bir karakterim var. Benim sırrım; kimseyle yarışmadan, bunu kendimle yapmaya çalışmak.”

Demet Özdemir; İnanılmaz hırslı ve başarı odaklı bir karakterim var! 9

Tek başına olmadığını bilmek ünlü oyuncuya her zaman pozitif hissettiriyor. Demet Özdemir, duygularını paylaşan birisi ve böylece tek başına olmadığını da hissedebiliyor.

Demet Özdemir şöyle konuştu: “Bunu duymayı ve hissetmeyi çok istediğim için de duygularımı paylaşırım. İçime kapanmak bana pek iyi gelmez, aksi halde sorunların daha büyüdüğünü düşünürüm.”

Oyuncu, dans etmeyi ise tarif edemeyeceği bir duygu olarak tanımladı ve çocukluğunun kendisine hediyesinin dans yeteneği olduğunu söyledi. Oyuncu, “Bambaşka biri olduğumu hissediyorum her şarkıda, her koreografide” ifadeleriyle dikkat çekti.

Oyuncu, şarkıcı Oğuzhan Koç ile yaşadığı ilişki ile ilgili olarak ise şu ifadeleri kullandı. “Aşkın tanımı kolay kolay yapılamaz gibi geliyor bana. Hayatımdaki güzel her şeye yolculuk ediyorum. Bana öğrettikleriyle iyisiyle, kötüsüyle. Zorlukları aşabilen bir ilişkim var ve bu, bana çok değerli geliyor.”

Demet Özdemir; İnanılmaz hırslı ve başarı odaklı bir karakterim var! 10

Röportajda, karakterinin en şikayet ettiği özelliğinin sabırsız olmak olduğunu belirten Demet Özdemir, “Bu konuda elimden geleni yapsam da müthiş bir ilerleme kaydedemedim. Kendimi törpülemeye çalışıyorum” dedi.

Demet Özdemir, küçüklüğünden bir örnek verdi. Uyanınca bir saat kimseyle konuşmadığını belirten oyuncu, artık değiştiğini şu sözlerle anlattı.

“Artık gözlerimi açtığımda yataktan kalkana kadar kendime espri bile yaptığım oluyor. Hele yataktan düştüysem günüm daha komik geçer.”

Demet Özdemir; İnanılmaz hırslı ve başarı odaklı bir karakterim var! 11

Güzel oyuncu, gerçek bir tavır sergileyen herkesin kalbini kazanabileceğini de belirtiyor.

Bir kişinin gerçek kimliğini sergileyip sergilemediğini hemen hissettiğini belirten oyuncu, bunun kendisini üzen bir durum olduğunu da belirtti.

Oyuncu, hayatı bir film olsaydı romantik komedi türünde olmasını isterdi.