Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in dizileri yok ama Ekim ayında damgayı vurmuşlar!

Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in dizileri yok ama Ekim ayında damgayı vurmuşlar!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay- İki popüler oyuncu Kerem Bürsin ve Hande Erçel, ekranlara en son Sen Çal Kapımı isimli romantik komedi diziyle gelmişlerdi. Fox TV’de yayınlanan ve 52 bölüm süren dizi, 2020 yılının Temmuz ayında final yapmıştı. Dizi, beklenmeyen bir şekilde dünyanın 80’den fazla ülkesinde büyük ilgi görerek dikkatleri çekmeyi başardı!

Dizinin iki başrol oyuncusu Hande Erçel ve Kerem Bürsin, dizi devam ederken sevgili olduklarının öğrenilmesi ve ilişkilerinin bir süre daha devam etmesiyle birlikte magazinin de gündeminden düşmediler! Bir süre sonra ayrılan iki oyuncunun şu sıralar yeniden barıştıkları yönünde yine bazı haberler gündeme geliyor.

Bu arada uzun zamandır yeni bir projeleri olmayan iki oyuncu, daha çok sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla görünüyorlar. Kerem Bürsin, bir süre önce İspanya’ya bir kaç ziyaret yapmış ve bu ziyaretlerinde sinema sektörünün önemli isimleriyle bir araya gelerek yeni projeler için görüşmelerde bulunmuştu.

Hande Erçel ise Disney Plus’ın marka elçisi olarak gündeme gelmekte. Henüz hangi dizide oynayacağı belli olmayan oyuncu, dijital platformdaki yeni projesiyle merakla bekleniyor. Son olarak marka yüzü olduğu Nocturne isimli giyim firmasının reklamlarıyla gündeme geldi.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in dizileri yok ama Ekim ayında damgayı vurmuşlar! 8

Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in şu sıralar bir projeleri olmamasına karşın sosyal medyanın gündeminden hiç düşmemeleri de ayrıca dikkat çekiyor! Son dönemin iki popüler ismi olarak hep konuşuluyor olmaları da iki oyuncunun hayranları tarafından nasıl bir merakla ve heyecanla takip edildiklerini de gösteriyor!

Adba.tv tarafından yapılan araştırmada, Ekim ayında Erçel ve Bürsin’in pek çok paylaşıma konu olmaya devam ettikleri görülüyor!

Hande Erçel’in Ekim ayı twitter verilerinde 208 bin 300 retweet hariç paylaşıma konu olduğu görülürken, Kerem Bürsin hakkında da 220 bin sosyal medya paylaşımı yapıldığı ortaya konulmakta!

Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in dizileri yok ama Ekim ayında damgayı vurmuşlar! 9