Ana sayfa Sosyal Medya Tuzak dizisi, aynı gün yayınlanan 5 diziyi sosyal medyada resmen alaşağı etti!

Tuzak dizisi, aynı gün yayınlanan 5 diziyi sosyal medyada resmen alaşağı etti!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – tv8 ekranlarına gelmeden önce iddialı bir yapım olarak uzun süre gündemde kalmayı başardı Tuzak dizisi. Oyuncuların belli olmaya başladığı süreçte merak da giderek artmıştı. İlk olarak Akın Akınözü ismiyle anılmaya başlanan Tuzak dizisinde daha sonra Talat Bulut ve Rıza Kocaoğlu isimlerinin de ortaya çıkmasıyla iddia da büyümüştü!

En çok merak edilen isim ise dizide Akın Akınözü’nün partneri olacak kadın oyuncuydu. Bensu Soral’ın teklifi kabul etmesiyle iki oyuncunun partnerlikleri heyecanla beklenmeye başlandı. Konusu ile birlikte oyunculuları ve oyunculuk performanslarıyla izleyenlerin gözlerini ayıramadığı bir dizi oldu Tuzak.

Fabrika Yapım ve Acun Medya ortak yapımı olan Tuzak dizisi, Çarşamba akşamları yayınlanan 5 diziyle birlikte ekranda zorlu bir mücadele veriyor. Beklenen reytingleri hala alamamış olan Tuzak, 3. bölümüyle bu hafta ekrana geldi ama reytingleri yine tatmin edici olamadı!

Yönetmenliğini Aytaç Çiçek’in üstlendiği, senaryosunu ise Eylem Canpolat, Ayşenur Sıkı ve Ali Yörükoğlu’nun kaleme aldığı dram dizisi, hikayesiyle ayrıca beğenilmekte. Giderek olayların ve karakterlerin derinliğine inilen diziyi izleyenler, Tuzak’ın aldığı reytinglerden dolayı üzgün! Dizinin dikkati çekememiş olması, final olacağı endişelerini getiriyor.

Tuzak dizisi, aynı gün yayınlanan 5 diziyi sosyal medyada resmen alaşağı etti! 8

Ancak sosyal medyada bambaşka bir tablo ortaya çıkıyor! Dizinin yayınlandığı ilk haftadan beri gündemden düşmediği, sosyal medya tablolarında hem Akın Akınözü hem de Tuzak ismiyle büyük başarılara imza attığı görülüyor! Hercai dizisinden sonra özellikle yabancı hayran kitlesini büyüten Akınözü, haftalık ‘en popüler erkek oyuncu’ kategorilerinde tablolara ilk sıradan girerken, Tuzak dizisi de yine benzer sosyal medya ölçümlemelerinde ilk sıralara tırmanıyor!

Bu hafta yine sosyal medyada büyük bir ilgiyle karşılanan Tuzak dizisi, 2 Kasım Çarşamba akşamı sosyal medyada 148 bin 400 paylaşıma konu olarak reyting rekoru kırdı! Aynı anda ekranda olan Bir Peri Masalı, O Kız, Gecenin Ucunda, Hayat Bugün ve Kuruluş Osman dizileriyle yarışıyor. Bu hafta Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümü ekranda yoktu. Bu nedenle 5 dizi, sosyal medyada ön plana çıktı.

Tuzak dizisi, aynı gün yayınlanan 5 diziyi sosyal medyada resmen alaşağı etti! 9

Tuzak dizisinin, en yakın rakibi olan Bir Peri Masalı dizisiyle arasındaki fark, zaten durumu net bir şekilde ortaya koymakta! Diğer dizilerle arasında adeta uçurum gibi bir sosyal medya reytingiyle zaferini ilan etmiş durumda Tuzak dizisi!

Ancak bu başarı, ne yazık ki ekrana yansımıyor! En büyük hayal kırıklığı da bu noktada yaşanıyor izleyenler açısından! Sosyal medya rüzgarını bu denli arkasına almış olsa da Tuzak dizisi, reytinglerde ilk 10 tablosuna girmekte çok zorlanıyor! Total’de bu hafta ne yazık ki günün 10 programı arasında yoktu! AB’de 8. ve ABC1’de ise 9. sırada yer alabildi. Önümüzdeki haftalarda da reytinginin bu şekilde devam etmesi, final endişelerini büyütecek! Fakat diziyle ilgili umutlar hala taze!