Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in karşılıklı paylaşımları, hayranlarını çıldırttı!

Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in karşılıklı paylaşımları, hayranlarını çıldırttı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Geçtiğimiz yaz ekranlara gelmeye başlayan ve sezonda da devam eden Sen Çal Kapımı dizisi ile birlikte Hande Erçel hayranlığı gittikçe büyüyor. Instagram’da hızla takipçi sayısını çoğaltan oyuncunun şu anda 21,5 milyon takipçisi bulunuyor. Sosyal medyanın gündeminden düşmeyen oyuncunun, başrolü paylaştığı Kerem Bürsin de diziyle birlikte sosyal medyada üst sıralarda yer alan isimlerden.

İkilinin rol aldıkları Fox TV’nin dizisine Nisan ayında kısa bir ara verilmişti. Çekimleri başlayan diziden ilk tanıtım geldi. 9 Haziran’da yeniden ekranda olacak olan Sen Çal Kapımı izleyicileri büyük merakta.

Sezon arasında birlikte Maldivler’e gitmeleriyle birlikte ortalık karışmıştı! İlk günden beri aralarındaki aşk dedikodularını reddeden ikili, tatil sonrası suskun. Hande Erçel sorular üzerine ‘Her şey çok güzel’ yanıtını vererek durumu da ortaya koydu.

Şimdi Erçel ve Bürsin’in dizisi daha bir merakla bekleniyor takipçileri tarafından. Bu arada sosyal medyadan gelen paylaşımlar ise Bürsin ve Erçel hayranlarını adeta zıplattı!

Kerem Bürsin’in lego merakını bilen biliyor. Oyuncu, binlerce parçadan oluşan maketler yapıyor. Lego yapmaya bayılan Bürsin’in, bu eğlenceli aktivitesini Hande Erçel’e de bulaştırdığı, yaptığı paylaşımla anlaşıldı.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in karşılıklı paylaşımları, hayranlarını çıldırttı! 8

Önce Kerem Bürsin yukarıdaki paylaşımı yaparak “Hande Erçel de lego çılgınlığına bulaştı” notunu düştü. Daha sonra Hande Erçel de paylaşımı repost etti ve ‘yes’ notuyla sayfasına taşıdı. İkilinin bu karşılıklı paylaşımları ise hayranlarını coşturmuş durumda.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in karşılıklı paylaşımları, hayranlarını çıldırttı! 9