Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova’nın Gülten’i Selin Genç’in annesine benzerliği inanılmaz!

Bir Zamanlar Çukurova’nın Gülten’i Selin Genç’in annesine benzerliği inanılmaz!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova ile ilk kez ekranlara gelen Selin Genç, şimdiden büyük dikkat çeken bir isim oldu. Oyuncu, okuldan mezun olur olmaz ilk dizisi olan Bir Zamanlar Çukurova ile ekranlara gelmekte. Kariyerinin daha ilk basamağında büyük bir sıçrayış yaşamasını sağlayan dizide, Gülten karakterine başarıyla hayat veriyor.

Selin Genç, çekimleri Adana’da yapılmakta olan diziden sonra büyük bir hayran kitlesine sahip oldu. Sosyal medya hesabını da etkin bir şekilde kullanan Genç, dizinin setinden yaptığı paylaşımlarla hayranlarını da mutlu ediyor.

1994 İstanbul doğumlu olan oyuncu, aslen Adanalı.Dilek Sabancı Konservatuvarı Tiyatro bölümü mezunu olan oyuncu, ortaokul yıllarından beri oyunculuk hayali kurmuş bir isim. Sonunda hayaline kavuşan oyuncu, kariyerinde de sağlam adımlarla ilerliyor.

Bu arada geçtiğimiz günlerde Lübnan’a giden oyuncu, orada yoğun bir ilgi ile karşılandı. Arap dünyasında da adını duyurmayı başaran Selin Genç’in ünü, şimdiden Türkiye sınırlarını aşmış görünüyor.

Bir Zamanlar Çukurova'nın Gülten'i Selin Genç'in annesine benzerliği inanılmaz! 8

Lübnan’da çeşitli televizyon programlarına katılan ve dergilere röportaj veren oyuncu, hayranları tarafından coşkuyla karşılandı.

3 günlük ziyaretinde yoğun bir medya programına dahil olan Selin Genç için Beyrut’un ünlü stil danışmanı Dalia Ayach, dünya markalarından oluşan bir styling hazırladı. Ortadoğu’da milyonlarca takipçisi bulunan Etbil Arabi (ET) de, Selin Genç ile bir röportaj yaptı.

Selin Genç, bayramda ailesiyle buluştu. Oyuncu, ablası ve annesi ile verdiği bir pozu instagram sayfasından paylaşarak güzel bir sürpriz yaptı.

Takipçileri, oyuncunun annesine olan benzerliğine ise çok şaşırdı. Abla kardeş gibi görünen anne kızın benzerliğini aşağıdaki fotoğrafta görebilirsiniz…

Bir Zamanlar Çukurova'nın Gülten'i Selin Genç'in annesine benzerliği inanılmaz! 9