Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel yine tarzını konuşturdu, Özge Gürel pozuyla olay oldu, Funda Eryiğit’i heyecan bastı!

Hande Erçel yine tarzını konuşturdu, Özge Gürel pozuyla olay oldu, Funda Eryiğit’i heyecan bastı!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Dizi ve sinema filmlerinin yıldızları, popüler isimleri, sosyal medyada da büyük ilgi görüyorlar. Özellikle dizilerle ekranlara gelen oyuncuların sosyal medya hesapları, hayranları tarafından dikkatle takip edilmekte. Son olarak Hande Erçel, Özge Gürel ve Funda Eryiğit’in yaptıkları paylaşımlara bakalım.

İlk olarak Sen Çal Kapımı isimli diziyle ekranlara gelen son dönemin en popüler genç kadın oyuncuları arasında yer alan Hande Erçel, tarzıyla da konuşulan bir isim. Çeşitli dergilerin kapaklarında, reklamlarda da rol alan oyuncu, kıyafetleri büyük bir ustalıkla taşıyor.

Günlük hayatında daha çok spor giyinen Hande Erçel’in tarzı, takipçileri tarafından da çok beğenilmekte. Erçel’in son yaptığı aşağıdaki paylaşımı da yine beğeni topladı. Tarzıyla da yine konuşturdu…

????

Hande Erçel yine tarzını konuşturdu, Özge Gürel pozuyla olay oldu, Funda Eryiğit'i heyecan bastı! 8

Fox TV’de yaz sezonunda başlayan ancak yeni sezonda reytingleri beklenenin altında gelince biten romantik komedi dizisi Bay Yanlış’ta son olarak rol almıştı Özge Gürel.

Can Yaman ile birlikte Dolunay dizisinden sonra yeniden Bay Yanlış’ta buluşmuştu ama işler pek istediği gibi gitmedi! Dizi geçtiğimiz ay ekranlara veda etti. Özge Gürel ise hayranlarıyla instagram’dan buluşmaya devam ediyor.

Meslektaşı Serkan Çayoğlu ile birlikte olan Özge Gürel’in yaptığı paylaşımlar, takipçileri tarafından büyük ilgiyle izleniyor. Son olarak da aşağıdaki pozunu paylaştı. Özellikle İtalyan hayranlarının yoğun bir şekilde yorum yaptıkları da görülmekte…

????????

Hande Erçel yine tarzını konuşturdu, Özge Gürel pozuyla olay oldu, Funda Eryiğit'i heyecan bastı! 9

Başarılı oyunculuğuyla yer aldığı her projede takdir gören isimlerden birisi olan Funda Eryiğit, Netflix’in yeni dizisi Bir Başkadır’da rol aldı. Fatih Artman ve Öykü Karayel ile birlikte oynayan Funda Eryiğit, yakında yayınlanmaya başlayacak olan dizisiyle ilgili heyecanını da sosyal medyadan takipçileriyle paylaştı.

Dizinin tanıtımından bir videoyu da paylaşımına ekledi…

Şimdi sadece Netflix’te
????????????
Heyecanım dorukta!