Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece’den Şevval Sam’a duygu yüklü kutlama

Eda Ece’den Şevval Sam’a duygu yüklü kutlama

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yasak Elma dizisinde birlikte oynayan Şevval Sam ve Eda Ece, dostluklarıyla da dikkat çeken iki ünlü isim. Her ne kadar dizide Yıldız ve Ender karakteri olarak birbirlerinin sürekli kuyularını kazsalar da gerçek hayatta çok iyi dostlar. Çekimler dışında da sık sık bir araya gelen iki oyuncu, aynı zamanda pandemi öncesinde Londra’ya da ara ara birlikte gidiyorlardı.

Eda Ece, her fırsatta Şevval Sam’ın dostluğunu, insanlığını överken, Şevval Sam da Eda Ece için benzer tabirler kullanıyor. Zaman zaman birlikte dışarda da buluşan iki ünlü isim, sosyal medyadan bu keyifli anlarını da paylaşıyorlar.

Kamera arkasındaki bu dostluk, ünlüler dünyasında çok az görünen cinsten adeta. Eda Ece, Şevval Sam’ın doğum günü nedeniyle instagram hesabından yaptığı kutlamasıyla dikkat çekerken, yine Şevval Sam’a övgüler yağdırdı.

Eda Ece, Şevval Sam’ın annesi Sanatçı Leman Sam’a da selam göndererek “Teşekkür ederiz Şevvalimizi doğurduğun için Lemanne” notunu yazdı.

Ece, “Bu dünyaya gelmiş en iyi kalpli, en hayvansever, en doğasever, en güzel kadın şevvalim, iyi ki doğdun” sözleriyle Şevval Sam’a övgüler yağdırdı.

İşte Eda Ece’nin o paylaşımı:

Eda Ece'den Şevval Sam'a duygu yüklü kutlama 7