Ana sayfa Dizi Haberleri Gitti Nefes, geldi Ayliz! İrem Helvacıoğlu, yeni dizisi Seni Çok Bekledim’in oyuncuları ile

Gitti Nefes, geldi Ayliz! İrem Helvacıoğlu, yeni dizisi Seni Çok Bekledim’in oyuncuları ile

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Sen Anlat Karadeniz dizisi ile dikkatleri çeken İrem Helvacıoğlu, kısa bir süre sonra ekrana gelecek olan Seni Çok Bekledim dizisinde rol alıyor. Özcan Deniz’in aynı zamanda yapım ortağı olduğu dizide birlikte başrolü paylaşacaklar. Dizinin çekimleri bir süre önce başlamış ve setten fotoğraflar da paylaşılmıştı. Şimdi Nefes karakterinden sonra Helvacıoğlu’nun nasıl bir karakterle döneceği merak konusu.

Hafızalara kazınan Sen Anlat Karadeniz’deki Nefes’in ardından İrem Helvacıoğlu, bu kez bambaşka bir karakteri canlandıracak. Oyuncu yeni dizisinde fotoğrafçı Ayliz isimli bir kadını oynuyor.

İrem Helvacıoğlu, geçtiğimiz yıl Kasım ayında final yapan dizisinin ardından ekranlarda yoktu ve yeni projesi de merakla bekleniyordu.

Helvacıoğlu’nun çalışmalara başladığı setteki yeni rol arkadaşları ile birlikte bir kafede otururken çekilen fotoğrafı ise dikkat çekti.

Gitti Nefes, geldi Ayliz! İrem Helvacıoğlu, yeni dizisi Seni Çok Bekledim'in oyuncuları ile 8

Star TV’de yayınlanacak olan dizinin, final yapacak olan Babil dizisinin yerine getirileceği tahmin ediliyor.

Gerçek bir hayat hikayesini konu alan ‘Seni Çok Bekledim’de tutkulu bir aşk hikayesi ekrana gelecek.

Dizide; Özcan Deniz, ailesinden uzak, tek başına bir hayat kurmuş, iş adamı ‘Kadir’ karakterine hayat verirken, İrem Helvacıoğlu ise babasız büyümüş ve kendi ayakları üzerinde durmuş, fotoğrafçı ‘Ayliz’ karakteri ile seyirci karşısına çıkacak. Yıllar boyunca birbirine teğet geçen Kadir ve Ayliz, birbirlerinin hayatına umulmadık bir anda girecek ve birlikte inanılmaz bir mucizeye tanıklık edecekler.

Gitti Nefes, geldi Ayliz! İrem Helvacıoğlu, yeni dizisi Seni Çok Bekledim'in oyuncuları ile 9

Başrollerinde, Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun yer aldığı dizinin oyuncu kadrosunda; Mustafa Uğurlu, Yıldız Kültür, Caner Şahin, İlhan Şen, Lila Gürmen, Ali İpin, Durul Bazan, Türkü Turan, Şehsuvar Aktaş, Selen Domaç ve Ahmet Mekin gibi usta isimler yer alıyor. Skala Yapım ve Dnz Film’in ortak yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmenliğini Şahin Altuğ üstleniyor.

Sürükleyici hikayesi ve zengin oyuncu kadrosuyla ‘Seni Çok Bekledim’ yakında Star’da.