Ana sayfa Dizi Haberleri Hande Erçel’den Can Yaman’a, Demet Özdemir’den Engin Akyürek’e Disney Plus marka elçileri buluştu!

Hande Erçel’den Can Yaman’a, Demet Özdemir’den Engin Akyürek’e Disney Plus marka elçileri buluştu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir yıldır Türkiye pazarına girmek için çok atak bir stratejiyle çalışan Disney Plus’ın 14 Haziran’daki yayınına bir aydan az süre kaldı. Şimdiden yüzbinlerce üyeye ulaşan Disney Plus marka elçileriyle bir yemekte bir araya geldi. Dünyanın en büyük dijital yayın platformlarından biri olan Disney Plus, 14 Haziran’da Türk izleyicisine merhaba demeye hazırlanıyor. Bugüne kadar Türkiye’nin en ünlü isimleriyle anlaşmalar yapan platform marka elçileriyle bir yemekte bir araya geldi.

Çok iddialı isimleri bünyesine katan Disney Plus’ın marka elçileri şu isimlerden oluşuyor: Aras Bulut İynemli, Aslı Enver, Burak Deniz, Can Yaman, Cansu Dere, Demet Özdemir, Eda Ece, Engin Akyürek, Halit Ergenç, Hande Erçel ve Pınar Deniz. Böylece platformun dev kadrosu da ilk kez bir araya gelmiş oldu.

Hande Erçel’den Can Yaman’a, Demet Özdemir’den Engin Akyürek’e Disney Plus marka elçileri buluştu! 8

Disney Plus’ın Türkiye’deki yayınının ilk gününde, Engin Akyürek’in hikayesini yazdığı ve başrolünde yer aldığı Kaçış dizisi izleyiciyle buluşacak. Platformun Türkiye’de anlaştığı ilk isim Engin Akyürek ve rol arkadaşı İrem Helvacıoğlu olmuştu. Kaçış dizisinin çekimleri geçtiğimiz kış boyunca Gaziantep’te kurulan dev bir platoda gerçekleştirilmişti.

Disney Plus’ın ikincisi dizisi Dünyayla Benim Aramda’nın çekimleri de devam ediyor. Bu dizinin başrolünde Demet Özdemir, Hafsanur Sancaktutan ve Buğra Gülsoy yer alıyor. Platformun izleyiciyle buluşacak ikinci Türk dizisi muhtemelen Dünyayla Benim Aramda olacak.

Demet Özdemir, buluşma sonrasında yaptığı açıklamada şöyle konuştu: “Çok tatlıydı. Zaten çalışmaya devam ediyoruz. Çok fazla bilgi veremiyorum. Ama bildiğim bir şey varsa, geliyorlar arkadaşlar.”

Hande Erçel’den Can Yaman’a, Demet Özdemir’den Engin Akyürek’e Disney Plus marka elçileri buluştu! 9

Ünlü oyuncunun bu sözleri aslında Disney Plus’ın ne kadar iddialı bir şekilde piyasaya gireceğinin işareti gibiydi… Demet Özdemir’in izlenimi olarak “geliyorlar arkadaşlar” sözünü ifade etmesi, çok dikkat çekici oldu.

Disney Plus kısa süre önce sunduğu müthiş fırsatla şimdiden yüzbinlerce üye kazanmış durumda. Halen fiyatları Netflix’ten daha uygun olan Disney Plus, Türkiye’deki en büyük rakibinin de üyelerinin azalmasına yol açtı.

Platformun sunduğu uygun fiyatla kampanyaya göre ‘Tanışma paketi’ olarak adlandırılan bu fırsatta, 14 Haziran’dan önce kayıt olan, 26 Haziran 2022’ye kadar satın alma işlemlerini tamamlamayan aboneler, 12 ay yerine 8 aylık ücret ödeyecekler. Yani dört ay Disney Plus tarafından erken üye olanlara hediye edilecek.