Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel’den hem soğuk hem sıcak set pozları!

Hande Erçel’den hem soğuk hem sıcak set pozları!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de ekrana gelen Sen Çal Kapımı dizisinde Eda karakterini oynayan Hande Erçel, sadece dizisiyle değil, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla da gündemde. Oyuncu, instagram hesabını etkin kullanan bir isim. Hem günlük hayatından, hem dizinin kamera arkasından paylaşımlarıyla dikkat çekiyor.

Dizide partnerini oynayan Kerem Bürsin ile paylaşımları da dikkat çekiyor. İkilinin ekran uyumu ile birlikte aynı zamanda iyi anlaşmaları da dizinin izleyicileri tarafından heyecanla takip ediliyor. Zaman zaman canlı yayınlarda takipçileriyle buluşuyor iki genç ve popüler isim.

Hande Erçel, sette çalışan ekiple de samimi ilişkiler geliştirmiş bir isim. Oyuncu, zaman zaman Sen Çal Kapımı dizisinin kamera arkası ekibine takılıyor. Esprili mesajlar ya da videolarla paylaşımlar yapıyor.

Kamera arkasında uyumlu bir kişi olduğu da bu paylaşımlarından anlaşılıyor. Ekiple samimi pozlarını da paylaşıyor. Oyuncu, son yaptığı paylaşımlarda, İstanbul’daki soğuk havadan karlı manzaralarla paylaşım yaparken, aynı zamanda dizinin çekildiği iç mekanlarda da sıcak görüntülerle paylaşım yapmış…

Aşağıdaki fotoğrafta bir sahne öncesinde kamerayı eline aldığı fotoğrafı repost etmiş. “Çalışırken ok asildir kendisi” notuna “Sensin o” diyerek dizinin Görüntü Yönetmeni Hakan Gencan’ın paylaşımına yanıt veriyor.

Kalp emojili paylaşımına “Yerine dikkat et” notunu da düşen Hande Erçel, esprili söylemiyle de gülümsetiyor…

Hande Erçel'den hem soğuk hem sıcak set pozları! 10

Hande Erçel, bir başka paylaşımında da sahil kenarında set ekibiyle poz vermiş. Ancak biraz geride kaldığı için fotoğrafı çekene de esprili bir söylemle takılıyor. “Harcanan ben olmuşum, sağol Alican” sözleriyle de sitem ediyor oyuncu…

Hande Erçel'den hem soğuk hem sıcak set pozları! 11

Hande Erçel’in saçı yapılırken setteki hali de aşağıda…

Hande Erçel'den hem soğuk hem sıcak set pozları! 12

Yine bir başka fotoğrafta da dizide birlikte rol aldığı isimlerle aşağıdaki pozu verdi son olarak Hande Erçel…

Hande Erçel'den hem soğuk hem sıcak set pozları! 13